ЕМДИ ЗЕРО е компания, ситуирана в Пловдив, предлагаща широка гама

...
ЕМДИ ЗЕРО е компания, ситуирана в Пловдив, предлагаща широка гама
Коментари Харесай

Иновативна фирма от Пловдив изгражда High Availability хостинг решения

ЕМДИ ЗЕРО е компания, разположена в Пловдив, предлагаща необятна гама услуги в областта на компютърните системи, хостинг услугите и създаването на програмен продукт. Фирмата прави експертна корпоративна поддръжка на компютри, създава софтуерни и хостинг решения за уеб сайтове с високо натоварване, а също така прави интеграция на приложения за работа с контейнери ( LXC, LXD, Docker ).
Осигуряването на бърз и благонадежден хостинг е измежду главните услуги в портфолиото на ЕМДИ ЗЕРО. За да останат удовлетворени, клиентите на компанията получават опцията да разположат своите уеб сайтове върху профилираните сървърни системи, за които е обезпечена надеждна денонощна поддръжка. От компанията се гордеят с високите равнища на сигурност, които притежателите на уеб сайтове получават при потребление на хостинг услугата.
За феновете на виртуалните сървъри също е помислено, тъй като и управляем VPS хостинг участва в каталога от високотехнологични услуги. Този вид услуга постоянно се предлага на уеб сайтове или онлайн магазини, които към момента не могат да генерират високи равнища на трафик. Качественият VPS хостинг обезпечава конфиденциалност, опция за персонализиране на системата, надзор над сървъра и не на последно място - налични цени за клиентите, които разполагат с по-ограничен бюджет за хостинг услуги. ЕМДИ ЗЕРО предлага опцията за консултация, преди да вземете дефинитивно решение по отношение на закупуването на хостинг за вашия онлайн магазин или уеб страница.
Управлението и поддръжката на сървъри от страна на MD ZERO включва още услуги като: сървърна виртуализация, мониторинг, настройване на клъстерни системи и VPN мрежа, създаване на телефонна PBX система, систематична администрация.
Експертите ни работят сполучливо и в областта на софтуерните разработки, като компанията предлага построяването на: ERP системи, CRM системи, системи за разплащания, складов програмен продукт, онлайн магазини и уеб страници.
Избирането на услуга компютърна поддръжка може да бъде обезпечена с или без абонамент, а услугата включва: ремонт на преносими компютри и компютри, диагностика, разчистване на вируси, миграция на данни и апаратура на Mac OS X.
Инсталацията на видеонаблюдение също влиза измежду набора от услуги, предлагани от ЕМДИ ЗЕРО . Без значение дали сте избрали IP, HDCVI или аналогово видеонаблюдение, експертите ни ще ви съветват и ще ви оказват помощ да извършите най-хубавия вероятен избор. Услугата включва избор на подобаваща инсталация, конфигурация на системата за осъществяване на видеонаблюдение, нейната поддръжка и безупречно гаранционно обслужване.
Не на последно място, компанията  предлага на своите клиенти и продажба на компютърна техника - както нова, по този начин и реновирана по задоволително благонадежден метод, с цел да ви служи правилно. Фирмата предлага опция за разсрочено заплащане при закупуване на продукт, както и гаранция сред 6 и 12 месеца според на определения артикул.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР