Емблематичният вицепремиер в проваления кабинет на Жан Виденов - Румен

...
Емблематичният вицепремиер в проваления кабинет на Жан Виденов - Румен
Коментари Харесай

Румен Гечев се превърна в говорител на Васил Божков срещу Владислав Горанов

Емблематичният вицепремиер в проваления кабинет на Жан Виденов - Румен Гечев се показа като чиновник на обвинявания хазартен необут Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от с днешните си въпроси към финансовия министър Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва.

Няма по какъв начин по различен метод да си разбираем питанията на Гечев към Горанов, които съответстваха 1 към 1 с тези, които Божков разгласява в персоналния си фейсбук профил.

Още един знаков очевидец пропя за схемите на Васил Божков

“Фактите, които персонално аз постоянно обичам и употребявам в анализите, тъй като те са най-сигурното оръжие в такива разногласия, само че има и здрав разсъдък. Кой щеше да повярва, че тази златна кокошка –
хазарта, ще бъдат облагани с такса “спокойствие “ както я назоваваме избрани предприемачи, а другите предприемачи, грабителите на България ще ги оставят щастливо да си кудкудякат насам и натам, явно е, че са сваляни по няколко кожи от всички компании. Може да не е било в идентична степен, само че няма по какъв начин да не са си плащали “такса успокоение “, изцепи се Гечев, представен от Блиц.

И по този метод се трансформира в подражател на избягалия в Дубай
хазартен необут. Маските паднаха. И когато Гечев приказва за обстоятелства е добре да си напомни злополучното си наличие в изпълнителната власт, по времето, на което България остана без самун.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР