Емблематичният режисьор Дейвид Линч и щерката на легендарния певец Майкъл

...
Емблематичният режисьор Дейвид Линч и щерката на легендарния певец Майкъл
Коментари Харесай

Иво Димчев пее по домовете на звезди в Ню Йорк и Ел Ей

Емблематичният режисьор Дейвид Линч и щерката на именития артист Майкъл Джексън – Парис, са единствено част от американските звезди, които са изразявали възхищението си към родния ексцентричен артист Иво Димчев. А в този момент те и още куп звезди оттатък Океана ще имат опция да се срещнат с него в интимно-празнична атмосфера към Коледа и Нова година, оповестява Монитор. Причината – Димчев потегля на самобитно турне с концерти по домовете в Ню Йорк и Лос Анджелис сред 8-ми декември и 10-ти януари. Това показа самият той с публикaция в обществените мрежи.

" Идвам в Ню Йорк, с цел да върша частни концерти по домовете от 8-ми до 23-ти декември. В Лос Анджелис ще съм по същата причина сред 26-ти декември и 10-ти януари. Ако желаете частен концерт в хола, кухнята или спалнята си, пишете ми, с цел да си резервирате дата. Може да ми платите колкото желаете и в каквато форма поискате “, посочи артистът в Инстаграм и показа, че няма самообладание да даде старт на отвъдокенаското си музикално премеждие.

Веднага след обявата му редица негови почитатели в Щатите показаха вълнението си от опцията за среща с обичания си реализатор и започнаха да се борят за свободна дата в секцията с мненията. Включиха се и меломани от Сидни, Лондон и Сан Диего, които също показаха предпочитание Димчев да ги посети. Лайк на обявата удариха и артистът Орлин Павлов, както и първата българска актриса с номинация за " Оскар “ Мария Бакалова, която все още също е в Лос Анджелис.

Припомняме, че актьорът стартира да обикаля домовете на свои фенове и да им изнася лични концерти при започване на пандемията, когато организирането на огромни концерти беше прекъснато. Тогава режисьорката Кристина Николова му посвети филм под надслова " Корона Къш-къш ", разказващ таман за тази самодейност, която развълнува и режисьора на сериала " Туин Пийкс “ - Линч.

" Този човек има огромно наличие и необикновен глас. Хареса ми по какъв начин си уловила благородния му дух – нещо, от което светът има огромна потребност в този момент “, беше написал тогава американския режисьор в писмо до българската си колежка Николова.

Малко по-късно пък Димчев се похвали, че дъщерята на именития Джако му е казвала в очите, че му е луда фенка.

" И е захласната от моят глас, тъй като съдържал всички нейни обичани гласове в себе си ", намигна още нашенецът с обява в обществените мрежи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР