Емблематичният футболист на Левски Емил Ангелов коментира пред Мач Телеграф

...
Емблематичният футболист на Левски Емил Ангелов коментира пред Мач Телеграф
Коментари Харесай

Бабангида: Знам какви хора работят и се трудят в Левски, идва Нова година, нов късмет

Емблематичният футболист на Левски Емил Ангелов разяснява пред " Мач Телеграф " обстановката, в която изпаднаха " сините " след загубата от Лудогорец. Тимът сдаде Купата на България, а с това си отряза и един от пътищата към Европа.
 Лудогорец детронира Левски, Лудогорец детронира Левски, " сините " позволиха поврат и изпуснаха дузпа в 90-ата минута
" Стори ми се, че в четвъртък Левски игра малко по-добре. Тази среща за Купата беше малко по-особена. Като някогашен футболист мога да кажа, че два мача с даден съперник в границите на няколко дни, на еднакъв стадион, не са приятни. Не знам кой го е измислил, само че това не го одобрявам. Малко или доста - има предел на играчите. На мнение съм, че тези футболисти на Левски могат повече. До края на сезона нищо не се знае.

Идва Нова година, нов шанс. Не бива да се отхвърлят нито играчите, нито треньорите, а почитателите би трябвало да са до тях. Знам какви хора работят в Левски и се трудят доста. Моето мнение е, че " сините " ще са по-различни напролет. Левски владееше повече самодейността в срещата с Лудогорец. Не играха едва никога, само че резултатът е най-съществен. Победите радват почитателите. Имаха потребност " сините " от един триумф и то в този дуел. Получи се здрав мач, само че си пролича кой е по-добър. Изчакаха си моментите домакините.
34  Лудогорец - Левски
Понякога каквито и тренировки да правиш, каквото и да приказваш на даден състезател... Колкото и душевен да се опитваш да го подготвиш, колкото и да си съвършен, в случай че той не осъзнае каква е задачата - нищо не може да се направи. Трябва да се осъзнаят и освободят. Не може да се приказва за амортизиране. Идеята тук е да се съвземат и да се върнат на пътя на успехите, тъй като те го могат. Те ще го създадат. Просто им трябват няколко победи. Самочувствието им ще се вдигне и този стрес ще изчезне и ще стартират да радват още веднъж хората ", продължи Бабангида.

" Мисля, че този тим може да се пребори за място в Топ 3 и Европа. Това е и задачата сега. Феновете съм сигурен, че и напролет ще са зад Левски и ще пълнят стадионите, тъй като обичат тима си ", приключи Ангелов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР