Емблематичната сръбска певица Цеца Величкович празнува тази година 35 години

...
Емблематичната сръбска певица Цеца Величкович празнува тази година 35 години
Коментари Харесай

Вижте какво каза Цеца Величкович за кариерата, децата и концерта в България

Емблематичната сръбска певица Цеца Величкович чества тази година 35 години на сцената.
Ето изявлението на Диана Любеново с певицата:
– Здравейте. Как сте? Как върви животът Ви?

– Благодаря, всичко е супер. Изпращам Ви поздрави от Белград. Тука е доста хубаво слънчево време.

– Тази година вършиме 35 години на сцена. Правите ли равносметка какви бяха тези 35 години за Вас?

– Наистина чествам 35 години кариера в музиката, в естрадата една блестяща кариера, тъй че мога да бъда признателна на моята блестяща кариера, на работата, която съм свършила до момента.

– За първи път стъпвате на сцената на 14, нали по този начин? Какво бихте споделили на Светлана, която е на 14 година от позицията на съумяла изпълнителка?

– Много пъти това описвам, само че аз почнах като дете, като момиченце  и всичко друго публиката знае по какъв начин се е развила моята кариера. Имам доста шлагери, доста прелестни концерти, тъй че това е в общи черти. Останалото публиката, която следи кариерата ми, знае доста добре.

– Ама какво бихте ѝ споделили на Светлана? Давай не се предавай, всичко ще бъде наред?

– Вижда се, белким не е явно какво съм казвала на тази дребна Светлана, с цел да имам такава кариера.

– Кога разбрахте, че към този момент сте съумяла? Имате ли преживелица, с която към този момент знаехте, че хората са влюбени във Вас, във Вашата музика?

– Разбира се, че има такава преживелица, когато направих независим концерт. При мен беше през 93-та година в Белград и по-късно следваха триумфите, a за кариерата на един артист най-важното е да има песни, които публиката ще обикне и ще запее.

– Спомняте ли си преживелица, в която някой ви спря на улицата, с цел да Ви сервира наслада и да Ви каже какъв брой доста Ви обича?

– Още от дете бях фаворитка на нацията, тъй че това с годините става по-силно. Често ми се случва да идват хора до мен и да ми кажат нещо хубаво, че обожават песните ми, че хора са се запознавали на мои концерти, оженили са се към този момент, имат деца. Че са преболедували обич с моите песни, че са превъзмогнали болката отново с моите песни. Така че за мене това е велика чест.
– Направихте кариера посредством и на баладите, които изпяхте. Повече тъжните моменти ли бяха в живота Ви или повече насладите?
– Животът се състои от разнообразни обстановки и радостни, и тъжни. Това е живот и би трябвало да го живеем, какъвто е подобен. Всеки ден би трябвало да се любуваме, всеки ден си е за себе си. Ако сложа на везните тъжните и радостните моменти, мога да кажа, че повече са били радостните, само че несъмнено не мога да не помни и неприятните моменти, в които съм получавала удари.

– Най-трудният миг кой беше? След  вие не пеете две години. Какво Ви накара да се върнете към сцената?

– Какво ме накара? Това е работата ми, би трябвало да работя работата си. На доста хора се случват нещастия, само че те не изоставят работата си, уповавам се, че ме разбирате. Ние сме основани да работим и да сътворяваме, а болката, която носите у себе си е вечно.

– Успяхте ли да превъзмогнете тази болежка от загубата на Вашия брачен партньор?

– Аз не желая да приказваме за тези сложни тематики, по ми е прелестно да приказваме за концертите, за някои по-весели неща.

– Добре тогава. Имате две прелестни пораснали деца, които успяхте да отгледате безусловно сама и да имате тази повече от сполучлива кариера 35 години на сцена. Каква майка сте?

– За това би трябвало да питате тях.

– Ние въпреки всичко сме съседи и Вашата щерка върви по вашите стъпки много самоуверено и сполучливо. Иска ли Ви препоръки за сцената? Знам, че неотдавна успяхте дори да стъпите на една сцена. Как препоръки ѝ давате?

– Да Ви кажа нещо, Анастасия пораства с мен, до мен и тези неща не са нови, няма нищо ново за нея. Вече два пъти излизаме на сцена дружно с нея. Първият път беше в Македония, а в събота бяхме във Виена. Аз чествах 10 години от първото ми излизане във Виена на едно огромно пространство, което се назовава пирамиди, и щерка ми беше мой посетител, по този начин е.

– Тя пее на испански, на британски и на сръбски, несъмнено. Иска ли Ви препоръки професионално?

– Защо не? И аз диря от нея препоръки. Когато става дума за някои песни взаимно се съветваме. Тя е млада жена, която всички фешън трендове следи. Тя следи и международните музикални трендове. Така че от нея мога да получа качествени препоръки.

– Вашият наследник Ви подари с внук. Имате ли време за него?

– Оо да. Аз очаквам и второ внуче, чакаме скоро да се роди. Моят наследник завчера вечерта стана първенец по бокс за Сърбия. Републикански първенец по бокс.
– Значи сте горда майка на две сполучливи деца. Добре сте си свършили работата като майка. На 1 декември Ви следва следващ концерт в София в Арена Армеец. Защо обичате толкоз българската аудитория, тъй като е очевидно, че тя доста Ви обича?
– От петнайстата си година аз излизам пред българска аудитория и още от началото на моята кариера българската аудитория доста ме обича, а надлежно и аз обикнах българската аудитория и в действителност постоянно се веселя, когато имам изяви в България. – Сега е моментът, в случай че желаете да отправите обръщение към всички ваши фенове в България.

– Искам да ги поканя всички на моя в „ Арена Армеец “ на 1 декември да си прекараме добре, да се любуваме на музиката и всичко да бъде прелестно.
– Вашите концерти постоянно са били огромно събитие в България. Да чака ли публиката някакви изненади, които сте подготвили?
– Ако в този момент ви ги кажа, те няма да бъдат изненади.

– Провокирайте ни! Това имах поради.

– И всички Вас поканвам да дойдете на концерта и да се наслаждавате на моята музика.

– Много Ви благодаря, че се включихте в предаването „ Тази събота “ в този прелестен ден. Желая Ви здраве на Вас и на цялото Ви семейство, ентусиазъм и Ви чакаме на българска земя.

– Благодаря доста. И аз желая да поздравя всички вас и благодаря ви, че се включихме в този диалог. Всичко хубаво и ще се забележим на 1 декември в „ Арена Армеец “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР