Емблематичната сграда на софийската улица „Георги С. Раковски“ 134, която

...
Емблематичната сграда на софийската улица „Георги С. Раковски“ 134, която
Коментари Харесай

НФСБ се нанася в централата на СДС

Емблематичната постройка на софийската улица „ Георги С. Раковски “ 134, която съвсем 30 години беше централа на Съюз на демократичните сили, към този момент ще се употребява за централа Националния фронт за избавление на България (НФСБ) на вицепремиера Валери Симеонов, осведоми NOVA.

От няколко седмици в постройката тече ремонт .

От фотография в обществените мрежи стана ясно, че скоро той ще приключи и в постройката ще се нанесе нов наемател.



Националният координатор на НФСБ Костадин Гаров съобщи: „ Ние дълго време нямахме държавно помещение, употребили сме икономически частни пространства. От 2013 година сме с 3,7% като резултат на парламентарните избори и имаме това право, тъй че чак в този момент ние действително го консумираме “.

След решение на държавното управление и връзка с регионалната администрация, траяла съвсем пет месеца, от

НФСБ са на път да влязат във притежание и да стопанисват два етажа от постройката. За Съюз на демократичните сили остават други два етажа.

Метафората за новия политически лъх обаче провокира носталгия у старите седесари. Според Михаил Неделчев новият надпис може единствено да провокира мотиви за размисъл. Той добавя, че Съюз на демократичните сили в действителност е последвала ориста на първите обединения, осъществили измененията в някогашния Източен блок.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящо наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР