Еманюел Макрон наскоро спечели вторите си президентски избори и френската

...
Еманюел Макрон наскоро спечели вторите си президентски избори и френската
Коментари Харесай

Братът на Еманюел Макрон не иска да се свързва с него - нарича го далечен братовчед


Еманюел Макрон неотдавна завоюва вторите си президентски избори и френската общност от дълго време се интересува от персоналния му живот.

Въпреки че брачната половинка му Брижит Макрон постоянно се загатва, когато става дума за персоналния му живот, е известно, че президентът на Франция има по-малък брат Лоран и по-малка сестра Естела.

Лорън Макрон е кардиолог, работещ в Ньой сюр Сен и няма доста общо с по-големия си и по-известен брат. А точно брат му не желае да го свързват с президента на Франция и даже на въпроса за него споделя, че е негов отдалечен братовчед.


Въпреки че са живели дружно по време на следването си, по-младият Макрон към този момент е избрал тактика за отказване на всевъзможни близки кръвни връзки с президента. През годините на взаимно образование братята Макрон не споделят едни и същи ползи. По-големият брат билсериозен, до момента в който по-малкият избира да се забавлява.

За изненада на всички братята били видяни дружно на финала на футболното Купе дьо Франс през април 2019 година, по време на мача сред ПСЖ и Рен на Стад дьо Франс. Въпреки че Лорън не желае да се свързва с президента, те очевидно към момента са близки уединено.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР