Eманюел Макрон направи неочаквана реклама на морската столица на България.Президентът

...
Eманюел Макрон направи неочаквана реклама на морската столица на България.Президентът
Коментари Харесай

Макрон препоръча Варна като туристическа дестинация

Eманюел Макрон направи непредвидена реклама на морската столица на България.

Президентът на Франция промотира Варна в обществените мрежи като топдестинация за туризъм. В своя " лента " в Инстаграм за културното и историческо благосъстояние на Европа президентът на „ петлите “ стартира обиколката си из Стария континент с фрагменти точно от родната перла на Черно море.
   View this post on Instagram   

Варна е подреден в едно видео дружно с Рим, Залцбург, Сплит и испанската Андалусия, последвани от ред други топтуристически дестинации на Стария континент.

„ Когато президентът на Франция ви дава препоръки за пътешестване... просто го послушайте! Европа стартира от Варна! ", разяснява заместник-кметът по образованието и културата на морската столица Павел Попов.

Френският президент и брачната половинка му посетиха Варна в края на август 2017 година. Еманюел Макрон беше посрещнат в двореца „ Евксиноград “ от българския си сътрудник Румен Радев и други политически лица, заяви Телеграф

Очевидно морската ни столица е впечатлила президента, чиято брачна половинка Бриджит тогава също бе видяна да се разхожда из варненските улици.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР