Еманюел Макрон използва пресконференция в най-гледаното време, за да изложи

...
Еманюел Макрон използва пресконференция в най-гледаното време, за да изложи
Коментари Харесай

Макрон се стреми да подмлади своето президентство

Еманюел Макрон употребява конференция в най-гледаното време, с цел да изложи необятни проекти за подсилване и по-добра подготовка на Франция за световни рецесии, като сподели, че страната има „ всички асове за триумф “.

Пресконференцията е последното изпитание на господин Макрон да съживи своето президентство след поредност от тежки вътрешни борби, по-специално по отношение на възрастта за пенсиониране във Франция и по какъв начин да се управлява по-добре имиграцията.

Тя следва последното му предопределение седмица на нов министър председател, най-младият във Франция, и нови министри – също част от възобновения блян на господин Макрон да вдъхне на водачеството си свежи лица и сила.

Новият министър-председател Габриел Атал, 34 година и членовете на кабинета следиха, седнали дружно от едната страна, до момента в който господин Макрон организира съд в президентския Елисейски замък във вторник.

Г-н Макрон направи необятен и необятен взор върху провокациите, пред които е изправена Франция, когато стартира срещата си с публицисти.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР