Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977

...
Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977
Коментари Харесай

Еманюел Макрон: С действията си Доналд Тръмп сплотява ЕС

Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила сподели, че несигурността към външната политика на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила сплотява европейските страни, съобщи Асошиейтед прес.

На срещата на върха на Европейски Съюз в Брюксел френският президент съобщи, че дейностите на Тръмп "подсилват нуждата от единение и изясненост " за съюза. По думите му единният глас е значим в интернационалните полемики за нуклеарните стратегии на Иран и Северна Корея, а също и за отбранителните стратегии на Европа.

Макрон установи, че "по-неясната тактика на Съединени американски щати " при Тръмп е "катализирала " съдействието в Европейски Съюз. Все отново френският президент акцентира, че Съединени американски щати са "важен сътрудник " в битката с "Ислямска страна ". На форума в Брюксел държавните водачи потвърдиха поддръжката си за нуклеарната договорка с Иран.

Преди няколко дни Доналд Тръмп изрази подозрение, че иранците съблюдават поетите задължения и даде на Конгреса период да реши дали да не бъдат обновени глобите против Техеран, вдигнати според съглашението.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР