Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977

...
Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977
Коментари Харесай

Еманюел Макрон покани Доналд Тръмп на парада по случай националния празник на Франция

Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила предложения през днешния ден Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила и брачната половинка му Мелания да вземат участие в парада по случай Деня на Бастилията на 14 юли в Париж, а американският президент отговори, че ще види дали е допустимо да реализира такава аудиенция. Това съобщи източник от Елисейския замък, представен от Франс прес.

В телефонен диалог френският държавен глава "поднови поканата си към президента Тръмп и брачната половинка му да дойдат за шествието на 14 юли ", френския народен празник, когато ще бъдат празнувани и "100 години от влизането на Съединени американски щати в Първата международна война на страната на френските войски ", съобщи източникът.

Присъствието на американския президент на площад "Конкорд " за обичайния боен церемониал ще бъде нов блестящ дипломатически триумф за Макрон след срещата на върха, която провежда с съветския президент Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила на 29 май във Версай.

Отношенията сред държавните глави на Съединени американски щати и Франция досега не вървят доста безпрепятствено. Макрон се опълчи на американския си сътрудник, когато Тръмп реши да отдръпна страната си от Парижкото съглашение за климата и прикани: "Да създадем планетата си още веднъж велика! " - в очевиден отговор на предизборния девиз на републиканеца "Да създадем Америка още веднъж велика! " Много мастило се изписа и за срещата на върха на НАТО на 25 май в Брюксел, когато двамата премериха сили в мъжествено здрависване, показва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР