Емануела втрещи ефира на Нова тв с признанието, че няма

...
Емануела втрещи ефира на Нова тв с признанието, че няма
Коментари Харесай

Емануела с шокиращо признание пред Гала за годежа и провала на сватбата си

Емануела втрещи ефира на Нова тв с признанието, че няма да се омъжва. Припомняме, че преди известно време фолк фурията предложи брак на приятеля си Мартин Николов – Елвиса по време на свое присъединяване в дискотека.


Гала води днешното предаване край басейн

Оказва се, че Емануела е доста суеверна и не желае да бъде обсъждан любовния й живот и това какъв брой е щастлива. Тя счита, че в случай че вдигне огромна женитба ще притегли неприятна сила, която ще осуети щастието и спокойствието си.

Помните ли Кари, Саманта, Миранда и Шарлот от " Сексът и града "? Вижте какво се случва с актрисите 20 години по-късно

Елвиса, пък, желал да предложи брак на Емануела на 1-ви юни, когато двамата имат годишнина. Когато обичаната му го изненадва с дръзкото предложение, това събитие отпада. Той даже е избрал пръстен за певицата, само че тя е отказала да го носи и той не го е купил поради положителния й аргумент.

" На тази бедност да нося такова скъпо украшение. Отказах му пръстена. Ние няма да се женим, ще си седим сгодени и не искам да ни гледат и да ни завиждат. Искам да запазя щастието си ", безапелационна е зеленооката хубавица.

Маги Халваджиян не се бави, не е за поверие кой ще вкара в идващия сезон на " Като две капки вода "!

Певицата разкри пред Гала, че синът й от Димитър Динев се е отчуждил от същинския си татко и търси Мартин непрекъснато. Те се схващат прелестно и тя счита, че това се дължи на това, че непрекъснато са дружно. Певицата повдигна завесата и за връзките си към бащата на дребния Дими. Тя не мисли, че в миналото ще има мъртвило. Тя даже се пошегува, че знае пикантерия към новата му другарка. Била " майсторка в спорта ".



" Хора с моя темперамент не могат да виреят в това семейство. Бях му изпратила всички проучвания на Мити, тъй като той има нетърпимост към мляко и яйца. Детето се прибра с проблеми с корема, само че Димитър пристигна и се погрижи за него. Преди време фамилията му пускаше клюки, че не се грижа добре за него, само че при тях важи поговорката " Г*за си с рози окичи, на***ното да не проличава ". Какво като си генетичен татко? Някой би трябвало да отгледа това дете, а не да унижава майка му ", разкри още Емануела.

На въпросът дали двамата с Елвиса обмислят да имат деца, Емануела е безапелационна, че не желае да ражда повече.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР