Емануела сама си предложи брак посред участие в нощен клуб!

...
Емануела сама си предложи брак посред участие в нощен клуб!
Коментари Харесай

Емануела се СГОДИ по уникален начин! Вдига СВАТБА! СНИМКА:


Емануела сама си предложи брак измежду присъединяване в нощен клуб! А малко по- късно разгласи в обществените мрежи, че към този момент е публично сгодена за гаджето си Мартин Николов, по прякор Елвиса.

Фолк фурията призна, че Мартин й бил заречен той да й изиска ръката. Но тя нямала самообладание и по тази причина решила да му направи предложение, изцепи се пред препълнения с хора клуб. След като го попитала пред цялото заведение дали ще се ожени за нея, Мартин нямал необикновен избор, с изключение на да се съгласи.

Емануела има няколко годежа зад тила си и единствено един брак, който изтрая по- малко от година. На фолк певицата не й върви изключително със сватбите. Още като ученичка, бащата на първото й дете я зарязва пред олтара. След няколко несполучливи годежа, фолк певицата подвигна женитба за знамение и приказ в риалити шоуто „ Къртицата “ с тогавашното си гадже Никола Стоянов. Бракът им обаче устоя единствено няколко месеца.

Въпреки неуспехите със сватбите, Емануела очевидно не се е отчаяла от брачния живот и още веднъж е подготвена да опита. С пресният й избраник Мартин Николов се познават от деца, само че едвам преди година почнали интимна връзка. Когато почнали да се срещат, той към момента бил женен. Мартин има щерка от някогашната си брачна половинка. Заради Емануела обаче, скоропостижно се развел.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР