Емануела разкри потенциала си, Мария Бакалова аплодира звездите в най-атрактивното

...
Емануела разкри потенциала си, Мария Бакалова аплодира звездите в най-атрактивното
Коментари Харесай

Свилен и Йовита се сбогуваха с Dancing Stars след латино фиеста

Емануела разкри капацитета си, Мария Бакалова приветства звездите в най-атрактивното танцово съревнование по bTV

Страстната латино вечер в „ Dancing Stars “ по bTV се оказа съдбовна за една от 13-те двойки, които се бориха за утвърждението на съдиите и любовта на публиката. Свилен от „ Остава “ и партньорката му на паркета Йовита споделиха: „ Адиос! “ на най-атрактивното танцово съревнование в телевизионния ефир, откакто тяхната самба получи минимум поддръжка от журито и феновете. „ Йовита е невероятна, а аз съумях да отслабна 7-8 кг. Оттук нататък ще се развличам с шоуто от у дома “, сподели артистът, който постави съществени старания да се задържи по-дълго на дансинга.  

Пиперливата фиеста обаче пасна съвършено на огнения характер на фолк дивата Емануела. С новата си половинка в танците Калоян, който замести досегашния й сътрудник в „ Dancing Stars “ Иван, певицата се окуражи и разкри цялостния си капацитет. С плавни, съвършени придвижвания, тя извърши чувствена румба, а журито я съпостави с газела. Старанието на Емануела и Калоян им донесе най-вече точки от съдиите - 35 и първо място във краткотрайното класиране.
 
Плътно след тях, с идентичен резултат, се подредиха две двойки с голям капацитет. Телевизионната водеща доктор Неделя Щонова и Атанас поразиха с ча-ча-ча, а артистът Папи Ханс и Ани подпалиха кръвта със салса. Ефектната хореография и изумителни поддръжки им завоюваха по 32 точки.
 
Съдиите оцениха високо фееричната румба на Натали Трифонова и Димитър, които нарисуваха сантиментална любовна история върху паркета. Похвали получи и ритмичната салса на олимпийската шампионка Ивет Горанова и Тодор. Валери Григоров и Дорина също танцуваха салса, а приятелката на каскадьора, номинираната за „ Оскар “ Мария Бакалова, приветства състезателите онлайн в публиката.     

Двойките, които предходната седмица сътвориха шедьоври под прожекторите, този път се сблъскаха и с рецензия. Актьорът Даниел Пеев-Дънди и Елена впечатлиха съдиите със личен жанр, само че не задоволително. Забележки имаше към поп звездата Дара и Джими с тяхната ча-ча-ча, както и към самбата на певицата Мила Роберт и Кристиан. Актьорът Филип Буков и Ралица получиха микс от похвали и забележки след осъществяването на мамбо. Същата орис застигна Ерген №1 Виктор, който танцува салса с контузия на стъпалото дружно с Михаела. След като се показаха с ча-ча-ча, артистът Емрах и партньорката му Веси получиха съвет да работят по-усърдно.  

С всяка последваща седмица конкуренцията на паркета става все по-свирепа, а звездите подвигат летвата все по-високо. Как състезателите претърпяват триумфа и неуспеха разкрива Станислава Ганчева в „ Dancing Stars Extra “ всеки петък от 22.30 часа по bTV.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР