Емануел Адебайор каза на феновете на Арсенал да забравят“ за

...
Емануел Адебайор каза на феновете на Арсенал да забравят“ за
Коментари Харесай

Еманюел Адебайор изпрати директно съобщение до феновете на Арсенал 14 години след празника на Манчестър Сити

Емануел Адебайор сподели на почитателите на Арсенал да „ не помнят “ за неговия абсурден празник, до момента в който играеше против тях за Манчестър Сити.

По време на Сблъсък във Висшата лига сред тимовете единствено два месеца откакто Адебайор подписа с новоизпечения Сити в яростна договорка за трансфер на стойност £25,5 милиона, тогоанският нападател изведе домакините с 3-1 с гол с глава в домакинския край. Вместо да чества със личните си последователи, Адебайор самоуверено пробяга по дължината на терена и се плъзна на колене непосредствено пред пътуващите почитатели на Арсенал.

Това провокира гняв в гостуващия край, като звездата на Сити беше замеряни с предмети – в това число пластмасова табуретка. Арсенал беше надвит с 4-2 денем, само че Адебайор към момента беше изправен пред наказване от ФА, защото след това получи наказване от два мача и санкция от £25 000.

Миналия октомври, малко повече от 14 години по-късно случая, Адебайор сподели, че е време да " продължи напред " и упрекна за своите вманиачен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР