Ема Радукану изглежда не бърза с намирането на нов треньор.

...
Ема Радукану изглежда не бърза с намирането на нов треньор.
Коментари Харесай

„Самотникът“ Радукану: Без треньор разбирам много за себе си


Ема Радукану наподобява не бърза с намирането на нов треньор. Сензационната шампионка от US Open дефинира себе си като „ отшелник “ след раздялата с Торбен Белц през предишния месец.

Британката назначи германеца в края на предишния сезон с вярата той да помогне за развиването ѝ по метода, по който го направи с Анжелик Кербер в предишното. Тяхното съдействие обаче се оказа много малко.

Пред публицистите в Рим Радукану сподели, че неналичието на непрекъснат треньор не е проблем за нея. Тя обича независимостта, която ѝ разрешава да разбере повече за себе си.

„ Бих се описала като отшелник. В миналата година имах доста хора към мен и то доста постоянно “, сподели тя преди първия си мач във Вечния град, който ще бъде против Бианка Андрееску. „ Да бъда независима е забавно, тъй като откривам доста за себе си, запознат съм какво се нуждая и от какво не се. “

В Рим тя е придружавана от Иън Бейтс, който е началник на женския тенис към Британската тенис асоциация и е един от околните хора до тийнейджърката.

Радукану имаше неуверени представяния след триумфа в Ню Йорк през предходната година, само че несъмнено може да бъде оптимист предвид на резултатите си на клей досега. Тя доближи до четвъртфинал в Щутгарт и осминафинал в Мадрид в случай, че до скоро нямаше никакъв опит на алено. На процедура първият ѝ професионален мач на тази настилка бе в квалификациите на „ Били Джийн Кинг Къп “ предишния месец.

„ Клеят е нещо доста ново за мен. Определено чувствам, че с всяка седмица напредвам, усъвършенствам се, стартирам да разбирам по-добре по какъв начин да изиграя точките, по кое време да остана в разиграването и по кое време да бъда нападателна. “

„ Изобщо не мисля, че съм приключен артикул. Но се движа в вярна посока “, приключи международната №12.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР