Световният номер 4, Александър Зверев, се класира за първия си

...
Световният номер 4, Александър Зверев, се класира за първия си
Коментари Харесай

Зверев след развръзката в съда: Невинен съм и повече не искам да чуя нито един въпрос по темата

Световният номер 4, Александър Зверев, се класира за първия си " мейджър " край от 4 години насам. Германецът ще направи своя опит да завоюва първата си купа от Големия шлем, в борба против Карлос Алкарас.

Освен с най-хубавото си показване във френската столица в миналото, включващо победи над Рафаел Надал, Холгер Руне и Каспър Рууд, някогашният номер 2 ще запомни и този интервал от годината с делото против самия него, откакто беше упрекнат в домашно принуждение от някогашната си другарка Бренда Петеа.

Нещата обаче се развиха напълно в интерес на тенисиста, откакто майката на неговата щерка сне всички обвинявания против него и се стигна до правосъдно съглашение, съгласно което олимпийският първенец ще би трябвало да се раздели с 200 хиляди евро, които обаче ще би трябвало да бъдат употребявани за благотворителни цели, а няма да отидат непосредствено в банковата сметката на Патеа.

Личната драма на Зверев наподобява като чувсвителна тематика за него, като самият той показа в конференцията след успеха си над Рууд, че не желае да чува повече  нищо по тази тематика.

- Това е страховит ден за теб, Саша. Би ли могъл да споделиш мислите си по отношение на края на правосъдния развой?

 - Казах го през цялото време. Казах го на всички. Радвам се, че всичко това завърши. Няма какво повече да кажа. Това е. Изминаха четири години. Щастлив съм от успеха.

- В това отношение, Саша, има ли запаси от твоя страна, че си постигнал съглашение и че не си имал късмет съдът в Берлин да каже, че си почтен по всички обвинявания?

 - Аз съм почтен. Те нямаше да прекратят делото, в случай че бях отговорен. Не знам каквa информация имате, само че това е смисъла. Приключваме по тази тематика. Продължаваме напред. Никога повече не желая да слушам различен въпрос по тематиката. Това важи за всички.

Zverev says he never wants to hear another question about his domestic abuse case ever again

“Quite a day for you. I imagine given the announcement this morning regarding the legal process that`s been terminated, I`m curious if you could sort of share your thoughts about sort of…
— The Tennis Letter (@TheTennisLetter)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР