Ема Радукану достигна втория кръг на първия за годината турнир

...
Ема Радукану достигна втория кръг на първия за годината турнир
Коментари Харесай

Женски тенис: Eма Радукану взе сет с 6:0, загуби втория 2:6 и спечели мача с 6:1

Ема Радукану доближи втория кръг на първия за годината шампионат от Големия шлем , откакто надигра Слоун Стивънс в три сета – в обособените елементи 6-0, 2-6, 6-1, за към един час и 45 минути игра.
Срещата предложи необичайно разделение на преимуществото, изразено в доминация от една от двете във всяка от трите елементи. Шампионката на Ю Ес Оупън върза „ геврек “ на победителката от Флъшинг Медоус 2017 в откриващия сет, само че Стивънс се събра при започване на втория и поведе с пробив след дълъг първи гейм.
Впоследствие тя го затвърди, само че се пропука в четвъртия и английската й съперничка се върна в частта. Оттам-насетне обаче на корта в сета имаше единствено една тенисистка и това бе американката.
Тя взе четири безответни гейма, с което затвори сполучливо частта в своя изгода. Противно на логиката обаче, Радукану поведе с 5-0 в третия сет и умъртви интригата след нова серия от неточности на Стивънс, която избегна най-малко това да загуби втори сет на нула.
Мачът бе пъстър с доста неточности, като Радукану имаше леко преимущество при уинърите – 15 на 14, а непредизвикани неточности бяха 42 на 30 в интерес на Стивънс.
Така, шампионката на Ю Ес Оупън продължава напред, като ще срещне представителката на Черна гора Данка Ковинич, която в профил квалификантката от Южна Корея Джанг Су Джонг.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР