Ема Ланге е автор на много практики и творчески терапии

...
Ема Ланге е автор на много практики и творчески терапии
Коментари Харесай

Търсете и давайте приятелство, подредете краткосрочните си планове

Ема Ланге е създател на доста практики и креативен лечения в региона на логиката на психиката, създател на книги и трансформационни игри. Завършила е аналитична логика на психиката, трансперсонална логика на психиката и дълбинна логика на психиката. Работила е в лабораторията по химия и приложна физика, занимавала се е с проучване на магнитни полета и биорезонанс. Второто й висше е онкологична вирусология. Работи с неврографика. Преподава логика на психиката в WSB, Гданск. Основател е на Yoga Creativity club и на програмата „ Лечение със силите на природата “. Предлагаме ви една ексцентрична прогноза за месец юни – Ланге пояснява креативен античните руни от другите митологии.
Всеки месец Ема извлича селекция от руни от разнообразни рунически обичаи и ги интерпретира, с цел да даде на хората визия за преобладаващите сили. Какво споделя руническата прогноза за юни?
Скандинавската руна Teiwaz демонстрира какви външни сили ще ни обиден. Rune Teiwaz е руна на дейното деяние, откриване и акуратност. Всичко, което е замислено, би трябвало да реализира задачата си. Не бива да си поставяте прекомерно огромни цели обаче, тъй като може да се разочаровате. Енергията на тази руна предвещава, че ще сте витални и с добър тонус. Това е времето на дейни дейности – идеалните дни за откриване на вътрешния капацитет. Ема ви поучава да се концентрирайте върху визията и проектите си за близкото бъдеще. За тези, които ръководят личен бизнес, най-хубавата форма на съдействие е обменът, напомня тя. Бартерът ще върви доре при транзакции и в рекламната сфера. Мотото на руната Teiwaz е „ Забележете ме “, тъй че по-активните от вас ще търсят интензивно път за изява на своята мощ. Ще развихрят стремежите си да са авторитетни, да станат най-хубавите, да са неповторими. Мнозина ще се опитат да привлекат силата на известността. За някои ще се сбъдне съкровената фантазия, само че е допустимо протичащото се да е урок и рецензия към прекомерно егоцентричните желания. Ето за какво, преди силите да стартират да работят, би трябвало да помислите накъде да насочите вниманието и съответните си стремежи.
Славянската руна за юни се разгадава като „ поддръжка “. Тя приканва да намерим нашите най-важни житейски основи. Това значи - изчерпателен вътрешен разбор на подсъзнанието. Помислете на какви полезности са ви научили вашите родители, с цел да придобиете качествата на спечелили. Какво ви отличава от другите хора? Какво ви оказва помощ да разберете себе си? Какво ви оказва помощ да сте цялостни? Огледайте се в близост за нови другари и потребни контакти, имате потребност от запаси от външния свят. Тази руна споделя, че можете да се облегнете на някого, само че и вие самите да предложите рамото си на някого.
Келтският огам на юни е Руис – това дърво в античната легенда е магьосница, която е съумяла да се скрие от хорската навалица. Тя се показвала единствено на тези, които можели да усетят същинската й същина. Символът на келтския огам ни демонстрира какви промени ще би трябвало да създадем в себе си. Руис поучава да се ровите във вътрешния си свят, да се скриете в него, да намерите заслон в положителните си качества. Възможно е през този интервал интуицията ви да се утежни. Слушайте деликатно вътрешните си импулси. Търсете мъдростта във всичките й проявления. Руис поучава да мислите надълбоко за всички решения, да не говорите за проектите си пред огромен кръг от хора, да се концентрирайте върху опита на поколенията, когато вземате решения.
Елфическата руна на магията (Cynath) е знак за лед и мраз. Смъртта идва в тези земи, където всичко е покрито с лед. Магията на леда и зимата. В случай, че желаете да „ замразите “ някого или да „ замразите “ обстановка – юни е удобен за задачата. Можете да опитате медитация - потапяне в света на зимата – с цел да замразите това, което желаете да спрете, забавите, завършите. Можете също по този начин да разтопите лед с огън – с желанието да освободите или разтворите нещо. Ако желаете да освободите някакъв тип сила, тогава ледът би трябвало да се сложи в чаша и да се разтопи. Тази визуализация може да се приложи и за някое желание – по този начин ще пристигна освобождението на сила.
Исландската руна за месеца, която разкрива нашата Сянка, е Каун. Сянката нормално се демонстрира посредством болест. В случай, че се разболеете през юни, би трябвало да обърнете внимание на сенчестите си страни. В логиката на психиката сянката значи това, което е прикрито в мозъка ви. И тази руна желае някой да я види или чуе. Това, което криете, може да е вашият гений. Или пък съвестта ви...
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР