Ема Бънтън отпразнува 48-ия си рожден ден с много любовни

...
Ема Бънтън отпразнува 48-ия си рожден ден с много любовни
Коментари Харесай

Спайс Гърлс, Холи Уилоуби и други звезди бързат да честитят рождения ден на Ема Бънтън, тъй като тя навършва 48

Ема Бънтън отпразнува 48-ия си рожден ден с доста любовни послания, изпратени от сътрудниците й от групата на Спайс Гърлс и другари звезди.

Певицата, която е известна като Бейби Спайс от времето си в напълно момичешката група, която доминираше поп класациите от средата на 90-те години, беше залята от известия и ретроспективни фотоси, до момента в който нейните най-близки и най-скъпи споделяха щастливи мемоари за нея. Сред тези, които честитиха рождения ден на Ема, бяха водещата на ITV Холи Уилоуби и колежката от групата на Spice Girls Виктория Бекъм, известна като Пош Спайс по време на пика на славата на бандата.

49-годишната фешън дизайнерка Виктория показа своя фотография с Ема по време на престоя им в Spice Girls, като добави коментара „ Целувки xxx “ към обявата, до момента в който Холи, която се завърна на екраните на ITV предходната седмица, когато хазаин на Dancing On Ice, откакто напусна ролята си в This Morning, показа обща фотография на двойката, до момента в който гушкаше Ема, дружно с над...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР