Елза Хоск е звездата на корицата на Harper's Bazaar Гърция

...
Елза Хоск е звездата на корицата на Harper's Bazaar Гърция
Коментари Харесай

Елза Хоск, Harper's Bazaar Гърция и Георги Сандев /снимки/

Елза Хоск е звездата на корицата на Harper's Bazaar Гърция за август. Моделът е по бански и театралничи за гореща лятна фотосесия за гръцкото издание. Елза носи бански на Yves Saint Laurent и аксесоари на Loewe.
Комбинацията от оскъдното секси облекло, прелестните форми на Елза Хоск и положителната работа на фотографа Юлия Горбаченко, не ни разрешава да откъснем взор от страхотните фотоси.
Интересното е, че в цялата тази работа има и българска диря - гримът им е дело на Георги Сандев.
Той не пропусна да се похвали в профила си в Instagram за работата, която е приключил. Сподели и няколко фрагмента от фотосесията.
От повече от 10 години Сандев живее и работи в Ню Йорк. Снимал е многочислени корици на Vogue, както и за издания като Harper's Bazaar, Elle и W magazine. Гримирал е куп холивудски звезди, сред които попадат имената на Бела Хадид, Ан Хатауей, Нина Добрев, Адриана Лима, Ирина Шейк, Наоми Кембъл, Кейт Мос и доста други.
Що се отнася до Елза Хоск, моделът на Victoria's Secret продължава да е все по този начин неустоима, а ние продължаваме да се чудим по какъв начин го реализира. Да знаеш по какъв начин да провокираш си е изкуство, в което Елза е толкоз обиграна, че дори можем да я назовем създател.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР