Елза Хоск е сред моделите, за които се говори усилено

...
Елза Хоск е сред моделите, за които се говори усилено
Коментари Харесай

Перфектните форми на Елза Хоск

Елза Хоск е измежду моделите, за които се приказва интензивно през последните няколко години. Бивша баскетболистка, през днешния ден Елза е едно от лицата на Victoria`s Secret, само че и на куп други марки.

Шведката пленява с ангелското си лъчение - естествено руса коса, светла кожа, дълбоки сини очи и сладки лунички. За съвършеното ѝ тяло няма потребност даже да загатваме, тъй като Елза постоянно е изглеждала в отлична форма.

Да знаеш по какъв начин да провокираш си е същинско изкуство, в което Елза Хоск е неоспорим създател и то от най-талантливите.

Няма и година, откогато моделът стана майка, само че също като Емили Ратайковски, Елза наподобява по този начин като че ли в никакъв случай не е раждала - плътно дупе и съвършени коремни мускули.

Дозателство за думите ни са последните фотоси, които се появиха в профила ѝ в Instagram. По всичко проличава, че шведката е някъде на отмора и същински се любува на нея.

Макар да не излиза наяве къде тъкмо, съдейки по един от фрагментите, на който се вижда списание с име Aloha, евентуално моделът е някъде на Хаваите.

Местенцето несъмнено наподобява райско - пусти плажове, кристално чисти води, кокосови орехи и Елза Хоск по бански, а от време на време и без бански.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР