Елвира от Ергенът е на 24 години, но направи едно

...
Елвира от Ергенът е на 24 години, но направи едно
Коментари Харесай

Ето какво се случи с Инстаграм профила на Елвира след признанието й, че е девствена

Елвира от " Ергенът " е на 24 години, само че направи едно извънредно самоуверено признание, което трогна много девойки. В женски диалог тя призна, че към момента не е разкрила мъжа, на който да се отдаде физически. С една дума – девствена е!

Профилът ѝ в Instagram набъбна за минути с над 200 нови почитатели, откакто Елвира съобщи в народен ефир, че чака своя принц на бял кон. Докато част от девойките в " Ергенът " са свършили още на 16 години тази работа, то тя провокира същинска стихия от страсти.

Елвира призна, че се е тормозила да признае този факт за себе си, само че всички са на едно мнение – тя е смела и има правила, които много (плеймейтки) не познават. 

Да признаеш нещо толкоз персонално си беше едно предизвикателство, пред което се изправих за първи път. Когато се повдигна тази тематика, почтено казано ми идваше да се гмурна в басейна и да не изляза повече или пък да избягам, само че не! Това беше игра на воля, игра на храброст и знаех, че би трябвало да запазя успокоение ", написа в Instagram Елвира, която продължи открито тематиката и в обществените мрежи.

Е, Виктор Стоянов имаше късмет да поговори също с брюнетката, която не му разкри дребната си загадка, само че пък той ѝ подари роза, оценявайки нейната благост. Нещо ни кара да мислим, че и самичък е усетил защо става дума.

" Никога преди не бях изпитвала толкоз доста страсти, за толкоз малко време! Чувствах се като на въртележка, тъкмо от тези на които обожавах да се въртя като дете! ", споделя още 24-годишната.

Всички обаче са на едно мнение в нета – Елвира е смела и би трябвало да бъде за образец на всички девойки, които бързат да вършат секс с несъответствуващи момчета, а след това потъват от позор, тъй като осъзнават, че са създали неточност, написа Vbox7.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР