Елтън Джон и бившата му съпруга – германката Ренате Блауел,

...
Елтън Джон и бившата му съпруга – германката Ренате Блауел,
Коментари Харесай

Елтън Джон и бившата му в примирие - slava.bg

Елтън Джон и някогашната му брачна половинка – германката Ренате Блауел, са постигнали съглашение в подтекста на правния спор, провокиран от автобиографичната книга на звездата и кино лентата за живота му „ Рокетмен “. Това оповестяват от BBC News, цитирайки представител на артиста, съгласно който казусът е бил позволен другарски.

Ренате Блауел заведе правосъдно дело против Сър Елтън през юни, като твърдеше, че някогашният й брачен партньор е нарушил уговорките за дискретност, съдържащи се в съглашението за развода им, с мнения по отношение на техния брак, завършил през 1988-а четири години след сватбата.

Дамата е била обезпокоена от версията за брака им, показана в книгата и кино лентата. Първоначално Блауел настояваше за заповед за възбрана на по-нататъшно обявяване на детайлности за връзките им, както и обезщетение в размер на 3 милиона английски лири.

В изказване, оповестено от тяхно име, в този момент Ренате Блауел и Елтън Джон означават, че „ страните са щастливи да разгласят, че са разрешили този случай по метод, който признава нуждата на Ренате от цялост на персоналния живот “. От своя страна някогашната жена на артиста признава, че той е реагирал по заслужен и оправдателен към нея метод в последните 30 години и постоянно с наслада й е помагал.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР