Елизабет Хърли коментира слуховете, че именно с нея принц Хари

...
Елизабет Хърли коментира слуховете, че именно с нея принц Хари
Коментари Харесай

Елизабет Хърли за секса с принц Хари: Не съм виновна

Елизабет Хърли разяснява слуховете, че точно с нея принц Хари е имал първото си полово прекарване. Заради записките на принц Хари, които би трябвало да излязат на 10 януари, се заприказва, че звездата от " Остин Пауърс " станала първата жена в живота на най-малкия наследник на крал Чарлз III. В тях, съгласно известия в пресата, принцът споделя, че е изгубил девствеността си в юношеството с избрана " красива жена, по-възрастна от него, живееща в провинцията ".

Интернет потребителите незабавно започнаха да се чудят коя може да е тази жена и обърнаха внимание на обстоятелството, че когато Хари е бил младеж, Хърли е имала плантация в Глостършър, северозападно от Лондон. По-рано в изявление тя описа по какъв начин й харесва да прави секс на килима покрай камината в тази къща. Около същия регион няколко членове на кралското семейство, в това число Чарлз III, имат парцели. Въпреки че това надали са твърди доказателства, слуховете се разпространиха и Хърли трябваше персонално да ги опровергае в изявление за „ Таймс ”. " Не бях аз. Не съм отговорна. Ха-ха! ", сподели тя и добави: " Не. Определено не съм аз. Абсолютно ”.

Припомняме, че Хърли излизаше с артиста Хю Грант от 1987 до 2000 година Впоследствие тя се омъжи за индийския предприемач Арун Наяр, само че бракът им продължи единствено четири години. След развода актрисата се срещаше с американския предприемач Стив Бинг, от който роди наследник Деймиън. През 2020 година Бинг падна от прозореца на жилището си, ситуиран на 27-ия етаж. Според формалната версия мъжът се е самоубил поради некадърност да се оправи с депресията. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР