Тийнейджърите, убити в Лондон досега през 2023 г.

...
Eliyanna беше един от 15-те младежи, загубили живота си по
Коментари Харесай

Eliyanna беше един от 15-те младежи, загубили живота си по улиците на столицата досега само тази година.

Изображение:Eliyanna Andam

Croydon самият той беше наричан „столицата на престъпленията с ножове в Лондон“, след като петима тийнейджъри бяха смъртоносно намушкани там през 2021 г.

Също така тази година в Лондон има 79 насилствени смъртни случая, според информационната агенция на PA.< /p>

Последните данни за престъпленията с нож за Англия и Уелс показват как Уест Мидландс и Кливланд имат по-висок процент от Лондон на 100 000 души за 2022/23 г.

Ето 15-те тийнейджъри жертви на престъпления с нож в Лондон досега през 2023 г.

Дарън Жак: Дисквалифициран шофьор е виновен за смъртта на петгодишния Лейтън Дарууд

Изображение: Снимка: Столична полиция

17-годишният Чима Осуджи беше смъртоносно намушкан, след като беше преследван в Чингфорд, източен Лондон, на 10 април.

Две 16-годишни момчета са обвинени в убийство.

Изображение: Снимка: Столична полиция

Тайлър Макдермот, 17, почина, след като беше намерен с огнестрелна рана на Norman Road, Тотнъм, северен Лондон, на 13 април.

Осем души са били арестувани обвинени в убийството му.

Те са: Тайрис Барнет и Лео Рийд, и двамата на 19, Шернез Уолтърс, 19, Тайрис Матюс, 20, Дамарис Макбет, 19, Рис Антуи, 19, Алфред Кокър, 20, и Калам Баге, 18.

Г-н Барнет също е обвинен в опит за убийство на друг мъж и притежание на огнестрелно оръжие с намерение да застраши живота. Г-н Рийд също е обвинен в притежание на нападателно оръжие.

Изображение: Снимка: Столична полиция

Вазабакана Еленда Джордан Кукабу, известен като Джордан, на 18 години, от Ромфорд, беше намушкан до смърт близо до гара Dagenham Heathway на 5 май.

15-годишно момче е обвинено в убийство и притежание на нападателно оръжие.

Дни по-късно две момчета на 16 и 17 години и 20-годишен старец на име Майкъл Томи Мгагба от Есекс също бяха обвинени в убийство, опит за убийство и притежание на нападателно оръжие.

Изображение: Снимка: Столична полиция

Ренел Чарлз, 16, ученик в Kelmscott School в Уолтъмстоу, беше нападнат от засада и смъртоносно намушкан в гърдите близо до училището си същия ден.

16-годишно момче се яви в съда, обвинено в убийството му.

Изображение: Снимка: Metropolitan Полицията

17-годишният Халед Салех беше открит с прободни рани в Падингтън Грийн, централен Лондон, на 19 юни.

16-годишно момче се яви в съда, обвинено в убийството му.Изображение: Снимка: Столична полиция

Виктор Лий, на 17 години, беше намерен намушкан в канал под Scrubs Lane, близо до Willesden Junction, западен Лондон, на 26 юни.

Три тийнейджъри на 14 години , 15 и 17 г., се изправиха пред съда с обвинения за убийство и грабеж. Те се признаха за невинни и ще бъдат изправени пред съда на 7 май следващата година.

Изображение: Снимка: Столична полиция

Леонардо Рийд, 15, беше убит по време на заснемане на музикален видеоклип в Elthorne Road, Archway, северен Лондон, на 29 юни. 23-годишният Клеви Шекай също беше убит.

Трима мъже се изправиха пред съда във връзка със смъртта им. 27-годишният Абел Чунда беше обвинен в две убийства, едно в опит за убийство и едно в притежание на нападателно оръжие.

Идън Кларк, 29, беше обвинен в две убийства, опит за убийство и притежание на нож.

А Джейсън Фуртардо, на 26, е обвинен в две убийства, едно за опит за убийство и друго за притежание на нападателно оръжие.

Изображение: Снимка: Столична полиция < p>Андре Салмон, 18, караше мотопед, когато беше прострелян в гърдите на Стамфорд Роуд, Тотнъм, северен Лондон, на 3 юли.

Рейгън Конин, 18, се яви пред съда през юли, обвинен в убийство, притежание на огнестрелно и нападателно оръжие на частно място, притежание с намерение за доставяне на наркотици от клас А и престрелка.

Изображение: Снимка: Столична полиция

Рахан Ахмед Амин, 16, беше намушкан в сърцето в West Ham Park в Newham, източен Лондон, на 9 юли.

Шест души бяха арестувани. Един, 16, трябва да се яви в съда на 3 октомври по обвинение в убийство и притежание на нападателно оръжие

Изображение: Снимка: Столична полиция

Клаудио Джауад Лафайет, 17, беше убит при сбиване на улицата след парти за рожден ден на Granville Road, Kilburn, северозападен Лондон, на 14 юли.

Изображение: Снимка: Metropolitan Police

Стефан Валънтайн Балабан, 19, беше намушкан в Whitchurch Lane, Edgware, северен Лондон, на 28 юли . Петима тийнейджъри - четирима на 16 и едно на 17 години, се изправиха пред съда с обвинения за убийството му. Те ще бъдат изправени пред съда в Олд Бейли на 10 юни следващата година.

Юсуф Мохамуд, 18-годишен, беше намерен с фатални наранявания с нож близо до супермаркет на Regent's Park Road, Финчли, северен Лондон, на 7 август. 20-годишният Тайрийз Дженингс се изправи пред съда, обвинен в убийството и притежанието на нападателно оръжие. Две 15-годишни момчета също се явиха в съда за непълнолетни, обвинени в убийство.

Анис Омар Зен, 19, беше смъртоносно намушкан на Masefield Avenue в Станмор, северен Лондон, на 4 септември. Саид Ибрахим, 18, се яви в съда през септември, обвинен в убийство.

Изображение: Снимка: Столична полиция

Макс Мой Уитли, 19, беше намушкан с нож в парка Jubilee Country Park близо до Tent Peg Lane в Petts Wood, югоизточно Лондон, 20 септември. Беше започнато разследване и бяха публикувани изображения на двама мъже, с които полицията иска да разговаря, но няма арестувани.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР