Елитният английски Нюкасъл насочи мерника си към левия защитник на

...
Елитният английски Нюкасъл насочи мерника си към левия защитник на
Коментари Харесай

Нюкясъл ще купува Натанаел през зимата?

Елитният британски Нюкасъл насочи мерника си към левия бранител на Лудогорец Натанаел Пимиента, оповестява " Тема Спорт ". " Свраките " са впечатлени от изявите на бразилеца и са го присъединили в листата си за зимна селекция.

От управлението на клуба желаят да са сигурни, че бранителят е верният човек за тях и заради тази причина ще следят изявите му в дуела от Лига Европа против Брага в четвъртък. Тогава човек от скаутското звено ще реализира контакт с управлението на разградчани, с цел да започва диалозите за възможен трансфер. " Орлите " няма да пуснат Натанаел на Острова за по-малко от 3 милиона евро. Мениджърът на Нюкасъл Рафаел Бенитес е останал впечатлен от качествата на нисичкия бразилец и ще направи всичко по силите си да го има в своя състав.

През лятото Натанаел подписа нов контракт с Лудогорец до 2020 година. Целта бе той да не си тръгне като свободен сътрудник. Футболистът дойде в Разград през 2015 година. С екипа на първенците той изигра доста мощни мачове във всички шампионати. Вкара и запаметяващи се голове, измежду които този във вратата на ПСЖ в Шампионската лига.

Лудогорец към този момент потвърди, че може да продава звездите си на огромни задгранични клубове. Това лято бранителят Хосе Луис Паломино мина в Аталанта, а най-голямата звезда на разградчани Джонатан Кафу подписа с Бордо. За двата прехвърлянето " орлите " прибраха към 11 милиона евро, напомня Sporta.bg.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР