Елитният английски клуб Тотнъм обяви подписването на партньорски договор с

...
Елитният английски клуб Тотнъм обяви подписването на партньорски договор с
Коментари Харесай

"Тотнъм" подписа спонсорски договор с производител на матраци

Елитният британски клуб " Тотнъм " разгласи подписването на партньорски контракт с производителя на матраци " Мамут ". В рамките на договорката се прецизира, че компанията ще бъде формален снабдител на матраци и възглавници за " шпорите " от 2018 година

От " Мамут " изясняват, че ще доставят на клуба най-новата технология, която оказва помощ за възобновяване на спортистите. Според нея матраците са със специфична пяна. Всички футболисти на клуба ще получават от матраците, а с такива ще бъдат оборудвани и местата, където " Тотнъм " нощува преди домакинските си мачове.

Партньорството със спорта не е оригиналност за компанията, която е основана в Нюкасъл. Наскоро тя подписа контракт със синдиката на играчите от Асоциацията по ръгби, а също по този начин е снабдител и на Британския олимпийски комитет.

" Винаги преглеждаме способи, по които можем да подобрим здравето и продуктивността на нашите играчи, с цел да се уверим, че те осъществят цялостния си капацитет ", сподели Шабаз Мъгъл, началник на отдела за спортна просвета в " Тотнъм ". " Матраците на " Мамут " дават опция на играчите да се любуват на по-добра отмора и възобновяване както вкъщи, по този начин и в новата хотелска част на клубната база ".

От компанията прецизират, че сънят играе основна роля за възобновяване на спортистите.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР