Елитен наш професор обяви трябва ли на всяка цена да

...
Елитен наш професор обяви трябва ли на всяка цена да
Коментари Харесай

Проф. Стоянович: Не е необходимо на всяка цена да има правителство

Елитен наш професор разгласи би трябвало ли непременно да се образува държавно управление.

Ако се стигне до последващи избори, дали още веднъж няма да се посегне към същият ключ за разрешаване на тази институционална рецесия? Имаме в този момент опит да имаме бърз общ знаменател, под който да стане новата математика. Това мъчно може да бъде вярната страна във войната в Украйна. Само с външна политика никой не се е задържал до момента. Това съобщи някогашният министър на културата проф. Петър Стоянович в ефира на бТВ.

„ Българинът се разтапя от думата „ коалиция ” – тя му звучи прелестно, безусловно съм уверен. По време на тройната коалиция имаше много удовлетворени хора. В българската история имаме огромни обединения, сговорил блокове. Българинът обича да е в огромна среда, отпред с огромен трактор, който върви напред. Липсата на вероятност да имаме такова водачество е притеснително ”, счита той.

„ Ние имаме друг метод какъв брой да сме евроатлантици, а не дали сме или не сме. Оттам насетне – геостратегическата ориентировка не движи автобус 94 с друго гориво в София, няма да оправи автомагистралите. Това са неща, които би трябвало да се договорят в къса вероятност от претендентите за ръководене на страната ”, сподели още Стоянович.

Според него не е належащо непременно да има държавно управление.

„ Не знам дали чакаме нова звезда, ние сме звездобройци у нас. Българският парламент не е бил безусловно сок от мозък до момента, той е отражение на обществото. Имаме одобрена политическа класа с одобрено водачество в последните 10 години, имаме поръчка за нова политическа класа ”, добави той, написа novini.bg.

Според него, макар упованията ни да имаме от ден на ден готови за тази работа хора, по-образовани и отдадени на тази задача, наречена политиката, ние имаме доста доказателства за тъкмо противоположното: „ Старите поколения си отпътуваха, огромните динозаври я няма, дори в партията с динозаврите има доста млади лица. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР