Елитът на женския тенис често радва почитателите си с атрактивни

...
Елитът на женския тенис често радва почитателите си с атрактивни
Коментари Харесай

Прогонете студа и махмурлука с най-горещите тенисистки


Елитът на женския тенис постоянно радва феновете си с атрактивни фрагменти по бански от плажовете, където топсъстезателките са на отмора или учавстват във фотосесии.

Повечето тенисистки не прекрачват границата на фината еротика, само че някои като украинката Елина Свитолина отидоха през 2017 година по-далеч и разгласиха и фрагменти без горнища, само че би трябвало да уточним, че става въпрос за фотосесия, а не за нормално посещаване на пясъчната линия.

Публикация, споделена от Большой Теннис Украины (@tennis_ukraine) на

Рускинята Елена Веснина сподели по-консервативен усет с фото от Малдивите. През годината тя и партньорката й на двойки Екатерина Макарова реализираха най-големия триумф в кариерата си, като завоюваха Уимбълдън.

Испанката Гарбине Мугуруса също победи на Уимбълдън и даже съумя за малко да стане номер 1 в света. Тя също зарадва феновете си с фрагменти по плажно облекло.

Публикация, споделена от Garbiñe Muguruza (@garbimuguruza) на

Изкусителна визия показва и чехкинята Каролина Плишкова, която започва сезона в Бризбейн, където също като нашия Григор Димитров завоюва преди година. Любопитното е, че Каролина има близначка Кристина, която също играе тенис и е доста по-смела отвън корта от нея.

Публикация, споделена от Kristyna Pliskova (@kristynapliskova) на

Всяко изброяване на тенисистки по бански би било ненапълно без два от най-актуалните секссимволи в женския тур - рускинята Мария Шарапова и канадката Южени Бушар. Профилите на двете в обществените мрежи изобилстват от въздействащи фрагменти.

Публикация, споделена от Genie Bouchard (@geniebouchard) на
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР