Елисавета от Ергенът се превърна в една от най-активните участнички,

...
Елисавета от Ергенът се превърна в една от най-активните участнички,
Коментари Харесай

Елисавета от Ергенът крие син

Елисавета от " Ергенът " се трансформира в една от най-активните участнички, само че не с помощта на връзките ѝ с най-желания тв ерген сега Евгени Генчев, а покрай скандалите с нейно присъединяване. Интересното обаче е, че макар всичко до момента тя не е имала преден конфликт с друга участничка във формата.

Ели прави мненията си хем непосредствено, хем се старае да са тихи, което разумно подразни мнозина. Те, несъмнено, побързаха да я дефинират като " страхлива злобарка ", само че дали на самата Елисавета й пука за хорското мнение. Вижте какво качва в профила си в обществените мрежи и преценете сами.

 undefined

Както знаем в социалните мрежи ври и кипи от злословия и фотоси за някои от участничките във втори сезон на любовното шоу, а всичко стартира с Габи Бланко, за която се твърдеше, че била платена компаньонка от известен уебсайт за възрастни. Самата Габи, несъмнено, категорично отхвърли тази информация, като дори отсече на стори в Инстаграм, че има личен уебсайт за облекла и не е продажница.

 undefined

Най-новата клевета в обществените мрежи пък е, че Елисавета, която е другарка на Габи, има наследник от предходна връзка. В някои конгреси консуматори настояват, че русокоската даже не го криела, като е качила няколко фотоси с момченцето в профила си. И май клюката ще се окаже самата истина, тъй като в профила на Елисавета фактически има фотоси с момченце, макар че към този момент тя се въздържа от мнения. Не е изключен и варинта детенцето да е на нейна другарка или родственик.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР