Елина Цанкова е новият PR и CSR мениджър на Карлсберг

...
Елина Цанкова е новият PR и CSR мениджър на Карлсберг
Коментари Харесай

Нов PR и CSR мениджър в Карлсберг България

Елина Цанкова е новият PR и CSR управител на Карлсберг България от началото на месец август, оповестяват от компанията. Тя ще дава отговор за вътрешната и външната връзка на компанията за да способства за нейния положителен имидж като шеф, бизнес сътрудник и водещ производител на бира в страната, както и за обществените планове, връзките с медии, институции и други

Преди да стане част от екипа на Карлсберг България, е заемала позицията PR Мениджър в Девин АД, където е отговаряла за цялостната връзка на компанията и за нейните спонсорски начинания.

Кариерата си в корпоративните връзки стартира през 2010 година в GLOBUL на позицията Специалист Връзки с обществеността и Старши PR Специалист в Telenor няколко години по-късно. Преди да премине в телекома е работила като кореспондент и редактор в Българска национална телевизия.

Елина Цанкова е и съосновател на блога за пътешествия otbivki.com и на поредицата пътеводители за България – „ 101 отбивки “.

Има бакалавърска степен по публицистика и магистърска по обществена връзка от Софийски университет „ Св. Климент Охридски “, както и спомагателна професионална подготовка от London School of PR.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР