Елиът Пейдж вече е трансджендър мъж повече от две години,

...
Елиът Пейдж вече е трансджендър мъж повече от две години,
Коментари Харесай

Съжалява ли за смяната на пола си Елиът Пейдж

Елиът Пейдж към този момент е трансджендър мъж повече от две години, а преди няколко месеца показа фотография, на която демонстрира по какъв начин наподобява без риза след интервенцията на гърдите си.
 Елиът Пейдж и новото му селфи без риза като трансджендър мъж
Новата фотография на Елиът Пейдж като трансджендър мъж

Промяната е забележителна

Тогава артистът дефинира хирургичната интервенция като по едно и също време " изменяща живота " и " животоспасяваща ", а в този момент споделя повече за това по какъв начин се усеща в кожата си и съжалява ли за решението да се промени.

35-годишният Пейдж неотдавна гостува в американско предаване и при започване на диалога признава, че " отрицателни реакции " от страна на непознати не липсват.

Самият той обаче споделя по какъв начин се оправя с тях.

" Това, върху което желая да се концентрирам в този момент и е толкоз неизмеримо, е степента на наслада, която усещам, на осъзнатост, която чувствам. "

Очевидно артистът не просто знае по какъв начин да пренебрегва непознатите рецензии, само че и въобще не съжалява за смяната си. Дори споделя, че се усеща " по метод, по който в никакъв случай не е мислел, че е допустимо ".

Освен това всичко в този момент му се коства и по-лесно.
 Елиът Пейдж, MET Gala 2021 и първата поява на аления килим като трансджендър мъж
Посланието, което остави Елиът Пейдж на MET Gala 2021

Какво значи зеленият карамфил на ревера му

" Прекрасно е да се изживее. Просто тъй като през по-голямата част животът ми беше опит да продължа напред и да приема смяната ме направи по-добър в толкоз доста аспекти. Като човек, като другар, и във връзките ", разкрива още Пейдж.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР