Ели Гулдинг е в страхотна форма и това не е

...
Ели Гулдинг е в страхотна форма и това не е
Коментари Харесай

Защо Ели Гулдинг гладува по 40 часа

Ели Гулдинг е в страхотна форма и това не е загадка за никого. Певицата нееднократно е признавала, че спортува интензивно и съблюдава избран хранителен режим. По време на едно от последните си изявленията пред The Mirror тя обаче съумя да шокира почитателите си.
 Ели Голдинг, алкохолът и проблемите на изпълнителката с него
Проблемите на Ели Голдинг с алкохола

Дали в действителност решението на проблемите ни се крие в чашката

Ели показа, че една от тайните си, а точно, че гладува в продължение на 40 часа, с цел да понижи възпалението в тялото си. По време на тези 40 часа недояждане, тя пие единствено вода, чай и кафе. Гулдинг прецизира, че се е съветвала с доктор и преди да гладува се зарежда добре с всички нужни артикули.

Според певицата така наречен фастинг е безвреден и потребен, с изключение на за диабетиците и хората със съществени здравословни проблеми. Ели Гулдинг прецизира, че въпреки всичко последователно е стигнала до 40-часов апетит, започвайки с 12-часови цикли. Тя споделя, че се усеща доста добре, тъй като този метод хранителната система на човек си почива и стартира да работи по-добре.

View this post on Instagram
A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on May 15, 2020 at 9:13am PDT

Както може да се допусна обаче, 40-часовото недояждане се стори безумство за огромна част от почитателите ѝ, които не пожалиха рецензиите си, като показаха мнение какъв брой нездравословно и безконтролно е решението ѝ. Много я упрекнаха, че страда от хранително разстройство и с това си изявление дава нездравословна рекомендация, като в действителност поучава хората да гладуват дълго време.

View this post on Instagram
A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on Mar 5, 2020 at 10:41am PST

Певицата обаче не остана длъжна на нападките, като с обява в Twitter реши да обясни обстановката и да се отбрани. Тя разясни, че няма никакво хранително разстройство, даже в противен случай - яде огромни количества храна и тренира постоянно.

? I eat a seriously huge amount and exercise regularly. I’m super healthy, I drink sometimes, eat whatever I want, and then I fast for one day a week. It is not starving myself. As far as people in the spotlight go I consider myself a good role model x
— Ellie Goulding (@elliegoulding) May 17, 2020
" Супер здрава съм, пия алкохол от време на време, хапвам каквото си желая и по-късно върша фастинг веднъж в седмицата. Не недояждам непрекъснато и не съм съветвала никой да следва моя модел ", разяснява Ели Гулдинг, като добавя, че просто е дала отговор на въпрос за подготвителния и хранителния си режим.
 Ели Гулдинг, Каспар Джоплинг и сватбата им в Йорк, Англия
Още една женитба това лято

Певицата към този момент е семейна
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР