Ели Москова е експерт Бизнес развитие в УНИКА България с

...
Ели Москова е експерт Бизнес развитие в УНИКА България с
Коментари Харесай

Расте интересът към възможността да се консултираш изцяло дистанционно с лекар

Ели Москова е специалист " Бизнес развиване " в " УНИКА България " с 12 години професионален опит в здравното обезпечаване. В екипа на MedUNIQA е през цялото време - от концепцията и основаването на приложението за телемедицина, през развиването и поддържането му към този момент три години.

Г-жо Москова, за четвърта поредна година UNIQA Bulgaria организира своята осведомителна стратегия с фокус върху здравната профилактика и предварителната защита, а приложението за телемедицина - MedUNIQA, чества три години. Какви изненади сте подготвили за потребителите?
- слага на фокус тематиката за най-ценния ни запас - нашето здраве, като обръщаме особено внимание на ролята, която има регулярната профилактика за благополучието ни и положителния живот. По традиция и през тази година предоставяме безвъзмездни онлайн съвещания с медицински експерти. Всеки искащ може да извърши онлайн консултация с желан експерт посредством приложението MedUNIQA през " Онлайн консултация " на.

Търсещите медицински съвет могат да избират сред 11 специалности и над 150 лекари и експерти в разнообразни области, потвърдени експерти, доценти и професори.
Кампанията ще продължи до 14 април или до изчерпването на 300 безвъзмездни онлайн съвещания.

Увеличава ли се броят на българите, които избират медицинските онлайн съвещания?
- За по-малко от една година потребителите на MedUNIQA се усилиха от 30 000 на над 50 000. Ние следим все по-голям интерес към опцията да се консултираш с доктор напълно отдалечено, както и да се възползваш от записването онлайн на час за физически обзор при определен експерт, тъй че да не губиш ненужно време с очакване пред кабинета. Телемедицината дава опция на потребителите, без значение къде живеят, или пък в извънработно време, да се съветват с специалисти от цялата страна, като по този начин печелят време и икономисват средства, само че най-важното - имат опция елементарно да изберат желания експерт без значение от дистанцията и времето. Приложението може да се употребява и в обстановки, когато сме в чужбина, както и от клиенти, които не живеят на територията на страната. С новата британска версия на приложението услугите, които предоставяме, стават все по-достъпни за по-широка група от консуматори.

 Расте ползата към опцията да се консултираш напълно отдалечено с доктор

Кои от функционалностите на MedUNIQA са най-често употребени от потребителите?
- MedUNIQA е с дизайн и функционалности, които способстват за по-доброто потребителско преживяване и вършат грижата за нашето здраве и на обичаните ни хора още по-достъпна.

" Моята цифрова здравна карта " е най-често употребеният инструмент от нашите здравно застраховани лица, защото посредством нея са разполагаем всички услуги по здравната им застраховка - " Запис на час за обзор " ; " Възстановяване на разноски " и други

Сред желаните функционалности от потребителите са и " Сравни цени на медикаменти ". Интеграцията на MedUNIQA с дава опция на потребителите на приложението да търсят наличност и най-ниски цени към сегашния миг на лекарство онлайн и в най-близките до тях аптеки.

Моите здравни документи е особено пространство в потребителския профил, където клиентите могат да съхраняват значима за тях здравна документи на едно място като: здравни документи, амбулаторни листове, предписания, финансови документи и други

За британски говорещите ни клиенти предоставихме улеснение за прилагане на приложението, като създадохме британската версия , посредством която могат да употребяват всички функционалности на британски език, а при осъществяване на " Онлайн консултация " имат опция да избират експерти, които са дали единодушието си да съветват на съответния език.

Какви нови функционалности смятате да развивате в бъдеще, с цел да предоставяте все по-пълен пакет от услуги и благоприятни условия за здравна грижа в действително време?
- Превенцията за по-доброто здраве постоянно е водеща за нас. Данните за здравето в действително време, грижата за менталното здраве и функционалности в приложението, които усъвършенстват цялостното прекарване на нашите клиенти, са измежду целите ни. Обратната връзка също е основна, с цел да отговорим на потребностите и търсенето.

С напредването на технологиите ще измести ли цифровата здравна консултация прегледа в лекарския кабинет?
- Дигиталната здравна консултация с медицински експерти дава опция на всеки искащ да получи онлайн съвет от желан доктор. Създава сигурност и улеснение в обстановки, когато нямаме достъп до лечебно заведение по една или друга причина. Тя е един от инструментите за прилагане на здравна услуга, само че не за всички положения.

Наблюдавате ли смяна в държанието и настройките на българина по отношение на грижата за най-ценното - неговите живот и здраве?
- Добрите имунитет, психологично, прочувствено и физическо здраве не се продават в аптеките. Те се получават посредством положителния метод на живот. Все повече българи схващат това и даже и в дребни темпове наклонността е към смяна за по-добра грижа за личните живот и здраве.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР