Ели Гигова, позната като водеща на сутрешния блок на БНТ,

...
Ели Гигова, позната като водеща на сутрешния блок на БНТ,
Коментари Харесай

Свекърът на Ели Гигова бил важна клечка в НАТО

 Ели Гигова, позната като водеща на утринния блок на Българска национална телевизия, ще става майка в края на август или началото на септември, написа " Галерия ". 

За в този момент бъдещата майка крие пола на бебето от поверие като най-вероятно ще ражда в Брюксел, където работи като помощник на евродепутата Емил Радев.

Там Ели живее с таткото на наследника си, който е американец и произлиза от добра фамилия. Момчето заема висока позиция в НАТО, а татко му в миналото е бил военачалник в интернационалната организация. Гигова и приятелят й попадат в обща компания през 2019 година, когато любовта им пламва.

Почти незабавно заживяват под един покрив, а не след дълго се вземат решение да основат дете. Все още не е ясно дали ще сключат брак или ще живеят на фамилни начала. Щерката на Николай Гигов, която постоянно е била доста дискретна за персоналния си живот признава пред приятелки, че най-накрая е срещнала мъжа, с който желае да сътвори семейство.

Баща й Николай Гигов се надява Ели най-сетне да бъде щастлива след куп любовни разочарования. Още повече той доста желае да стане дядо и с неспокойствие чака първото си внуче. Гигов чества на 16 септември 60-ия си рожден ден и по тази причина счита, че раждането на бебето е най-големият подарък за юбилея му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР