Елена Йончева за пореден път лъже за оградата. Снимката, която

...
Елена Йончева за пореден път лъже за оградата. Снимката, която
Коментари Харесай

Елена Йончева за пореден път лъже за оградата, обяви Валери Симеонов

Елена Йончева за следващ път лъже за оградата. Снимката, която е показана, е от края на септември, написа в своя " Facebook " профил вицепремиерът Валери Симеонов.

Според него фотосът, показан по Би Ти Ви през вчерашния ден и показващ паднали детайли от оградата е била черно-бяла, с цел да не се виждат зелените листа на дърветата, който ще издадат, че е правена през септември, а друг месе.

" Но дори на черно-бялата фотография е видно изобилието на листна маса. Какъв публицист би трябвало да си, още повече " проверяващ ", откакто лъжеш без да ти мигне окото ", написа Симеонов. Той добавя, че фотото е направена малко след проливните дъждове в завършек на септември, като провалите от стихията са били отстранени по-малко от седмица след нея.

" Кому служат тези обикновени неистини и операции? Не е ли транспарантен претекстът за студийният слалом на опозорилата публицистиката персона? Имат ли стойност понятията " професионална част ", " достолепие " и " морал " за авторката на скъпоплатените телевизионни операции на госпожа Телевизионна Лъжа? ", написа още вицепремиерът

Какви кино награди има Симеонов?

На изказванията, че не е ефирен кино критик, с цел да оцени филмът на Йончева за оградата, Валери Симеонов споделя, че не е нужно да е подобен, с цел да дефинира лентата като манипулативна и скучна.

" Все отново, за информация на госпожа Йончева, режисирани от мен филми са носители на някои от най-престижните награди в България, в това число първа премия " Осмата муза на НДК " за документалния сериал " Кольо, това е " – отдаден на великия Николай Хайтов. Носител съм и на редица награди на одобрени фестивали като " Българската Европа ", в това число за " Най-добри вести за рядко-срещана проверяваща публицистика ", няколко награди в категория " Превенция за битка с корупцията ", както и първа премия за " Анти-корупция " за предаването " Според закона ", и други Интересно ми е с какви награди може да се похвали госпожа Йончева, с изключение на с съветски? ", акцентира вицепремиерът, който е и притежател на телевизия " Скат ".

На края Симеонов показва, че Йончева даже не знае точните параметри, свързани с оградата, защото дължината и е 235.661 километра, а не 200 км, коства 180 милиона лв., а не 200 млн. лева, а междинна стойност на линеен метър е 750, а не 1000 лева.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР