Елена майката на Никол все още пази любовните писма, които

...
Елена майката на Никол все още пази любовните писма, които
Коментари Харесай

Не Трябваше Да Се Разбира! Лъсна Черното Тефтерче На Никол Станкулова, Вътре Има И Мутри! Била Е С

Елена майката на Никол към момента пази любовните писма, които Сами пишел на щерка й.

Красавицата обаче рано съзнала, че има съблазън и сексапил допълнително от другите и бързо се наситила на Сами. Мястото му било заето от различен съученик – Тома. Любовта им не траяла дълго, а той плакал за Никол.

Междувременно хубавицата разрушила сърцата на още двама обожатели – Иван и Емануел. Оказва се обаче, че единствен Емануел не бил одобряван от строгата майка на Никол. Младежът не ходел на учебно заведение, карал скъпи коли и се изживявал като мутра, написа Пик.

Спирал пред блока бляскав „ Мерцедес Макларън ”, а един път дори се появил с палто от норки. Заради този фукльо примерната ученичка си развалила триумфа в учебно заведение. Дори поради неизвинени отсъствия била застрашена от изключване.

Тогава майка й, която е следовател психолог в Министерство на вътрешните работи решила да се намеси. Разтревожената дама причакала гаджета пред блока. Първо забила два шамара на щерка си, от които й потекла кръв. А след това нашамарила и Емануел. Силовият способ приключил чудесна работа. И Никол била вкарана бързо в правия път.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР