Елена Гунчева от Възраждане се отказа да напуска парламента и

...
Елена Гунчева от Възраждане се отказа да напуска парламента и
Коментари Харесай

Елена Гунчева се отказа от напускането на НС, става независим депутат

Елена Гунчева от " Възраждане " се отхвърли да напуща Народното събрание и ще става самостоятелен народен представител.

Гунчева, която предходната седмица разгласи, че напуща " Възраждане " и Народното събрание, през днешния ден е подала в деловодството на Народното събрание заявление, че отдръпва заявката си от 27 юни, с което обявяваше, че излиза от Народното събрание.

Паралелно с това Гунчева е подала заявление за овакантяване на парламентарната група на " Възраждане " и остава самостоятелен народен представител.

По-рано през днешния ден от " Възраждане " желаеха оповестяването на нейната оставка, което е 9 точка в седмичната стратегия на Народното събрание, да бъде изтеглено напред като точка 2 след бюджета, с цел да се задвижи процедурата по влизането на идващия от листата в Пловдив. Това обаче не бе признато от депутатите.

" Идеята на " Възраждане " е прелестна и аз изцяло я споделям. В партията има свестни и родолюбиви българи, с които се гордея, че съм била един до друг в битката ни за България. Точно поради тях и одобрих поканата на водача на партията да повеждам листите в Пловдив и Велико Търново. Благодаря и на всички жители, които гласоподаваха за мен в двата региона, успеха ни се дължи на хората, които работиха непрекъснато и имаха вяра откровено в това, което вършим. В една организация проблемите би трябвало да се слагат ясно и да се вземат решение по най-хубавия и уравновесен метод. Едноличните решения не могат и не би трябвало да се постановат. Необходим е баланс и приемливост към особеното мнение ", съобщи предходна седмица Гунчева.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР