Елена Динева, жената на хазартния бос Васил Божков, остава в

...
Елена Динева, жената на хазартния бос Васил Божков, остава в
Коментари Харесай

Окончателно: Жената на Васил Божков - в ареста

Елена Динева, дамата на хазартния необут Васил Божков, остава в ареста. Това реши преди минути апелативният профилиран съд в София. Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.

Елена Динева е упрекната за присъединяване в незаконна група, ръководена от мъжа й. Той е в Обединените арабски емирства и се чака изгонването му.

Преди седмица предната инстанция - профилираният съд, реши, че няма заплаха Динева да се укрие, в случай че излезе на независимост. Още не била отпаднала обаче заплахата от осъществяване на закононарушение, което да попречи на следствието. Например - да се повлияе на очевидци.

Днес Динева още веднъж се е явила персонално пред съда, както и предходната седмица. Според очевидци тя е била докарана с камионетка в постройката на столичната ул. " Черковна " малко преди 10 часа сутринта. Делото по жалбата й обаче почнало едвам след 13,30 ч.

Динева била в положително положение на духа. Говорила малко пред магистратите, най-после даже не се възползвала от правото на последна дума.

Апелативните съдии удостоверили претекстовете на сътрудниците си от предната инстанция като верни и обосновани. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР