Елен Колева започва новата година ударно и с интересни занимания,

...
Елен Колева започва новата година ударно и с интересни занимания,
Коментари Харесай

Елен Колева с нов мъж до себе си и какво е "космоенергетика"

Елен Колева стартира новата година стремително и с забавни занимания, едно от които се назовава космоенергетика. Става дума за потребление на естествени сили за възобновяване на организма. Интересното е, че Колева е дипломирана от една година в сферата и може да се занимава професионално с това.

Споделя, че към този момент се занимава и интересува доста от вяра, езотерика, както и от разнообразни медитативни, само че и енергийни практики. " Ние не сме просто тела, а души, които би трябвало да еволюират. В своя живот имах съществено тестване, което продължи дълго време ", споделя още красивата актриса пред " България през днешния ден ". Космоенергетиката има своя методология, създадена през предишния век. Твърди се, че с нея се реализира физическо, духовно, прочувствено излекуване посредством " изчистване " на неприятната сила.

Виж още:

Извън новите практики и научни познания, Елен е щастлива. Има нов мъж до себе си, само че не загатва нищо повече за него. Изпатила си от публичността и славата по-рано в кариерата си, по тази причина в този момент избира да брани персоналния си живот. Актрисата е известна с името Елен Колева, само че упорства към този момент да бъде наричана Елена Калевска, както е записана в кръщелното си удостоверение. Сега тя желае да оказва помощ на хората с насъбраните нови познания, само че изрично не загърбва актьорската работа.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/elena_kalevska/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР