Елен Колева отново си хвана скандален мъж. Синеоката актриса си

...
Елен Колева отново си хвана скандален мъж. Синеоката актриса си
Коментари Харесай

Фурия! Елен Колева Забърса Нов Скандален Милионер! Ето Снимки, Новото Й Гадже Е Самият

Елен Колева още веднъж си хвана абсурден мъж. Синеоката актриса си бе хванала гадже от чужбина, само че и то й би шута. Сега новият мъж в леглото е отново абсурден и е екс общински консултант от Радомир. Около месец актрисата има връзка с печално известния общинар Давид Бонев.

Той също не е инцидентен. Мачото е наследник на някогашния притежател на един от най-големите металургични фабрики в България -„ Радомир метал Индъстрийз “.

Давид по нищо не се отличава от наследниците на паралия. Като тях той брутално се изцепи с злополуката, която провокира преди време в региона на Благоевград.

Тогава той собственоръчно качи фотографията си в обществената мрежа, където се вижда тотално смачкания му тузарски автомобил. Същият бе състезателен модел и фотографията провокира спорни мнения.

Давид Бонев бе общински консултант от Радомир за партия Герб. На този пост той бе в интервала от 2011 до 2013 година. После обаче променя на партията на Бойко и минава под крилото на Яне Янев и неговата партия РЗС.

Дори става претендент за народен представител точно от тази партия. Но след изборите в Радомир избухва необикновен скандал. В основата е Давид Бонев. Мнозината радомирчани, заети около изборите не получават парите си от партията.



Застъпниците даже били заплашвани с ченгета и „ черна джипка ”, в случай че потърсят подпомагане от пресата. Петдесетина души нападат централата на РЗС и желаят да си получат обещаните пари от лидера на листата в централата в Перник, написа разкрития.ком.

Водачът на листата е заставен да се движи със безценен джип и защита, с цел да се избави от разярената навалица. След като не влиза в Парламента новия ухажор на Елен Колева подава оставка и като консултант в Общинския съвет в Радомир.

После става заместник-финансов шеф в „ Радомир Метали ”. По това време заводът към момента е управителен от неговия татко.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР