Елен Колева направи разтърсваща изповед пред съквартирантите си в риалитито

...
Елен Колева направи разтърсваща изповед пред съквартирантите си в риалитито
Коментари Харесай

Елен Колева се изповяда във „Фермата“, ето каква мъка е преживяла и към какво е посегнала заради нея!

Елен Колева направи разтърсваща изповед пред съквартирантите си в риалитито „ Фермата “, което потегли неотдавна по бТВ. Актрисата искрено си призна, че любовната й връзка с писателя Калин Терзийски е била безусловно изпепеляваща. „ Калин ме поболя от обич, започнах да пия поради него. Не съм изживявала такава обич. “, показа чистосърдечно тя. Връзката им продължава цяла година, като през това време Терзийски предизвикал куп премеждия на брачната половинка си Ивана.

Той обаче кръшкал и на Елен, а обяснението му било, че е задължен да спи и с други дами, тъй като другояче щели да се самоубият. „ Сега и с 10 проститутки да го видя, това няма да ме разстрои, в този момент можем да бъдем дружно. Нищо няма да изпитам, тъй като претръпнах “, продължи с откровенията Колева.

Терзийски пък разкри, че двамата са се срещнали във Facebook, където Елен го помолила да й помогне за стихосбирка, над която работела. Актрисата съобщи, че Калин е бил креативното й ентусиазъм за стиховете. „ Втората ми стихосбирка ще излезе скоро и се споделя „ Бездната, в която скочих “. Калин е бездната! “, сподели още Елен.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР