Елен Колева накара поп фолк звездата Милко Калайджиев да се

...
Елен Колева накара поп фолк звездата Милко Калайджиев да се
Коментари Харесай

Елен Колева изпоти Милко Калайджиев в ефир

Елен Колева накара поп фолк звездата Милко Калайджиев да се изпоти от страст по-късно, което призна в народен ефир. Провокирана от въпросите на Рачков в шоуто му, актрисата бе повече от откровена.

Попитана с кого би отишла на уединен остров, Елен Колева реагира незабавно: " С Милко Калайджиев "! Изпълнителят бе на метри от нея в този миг и напряко загуби мозъка и дума.

Умопомрачително бе и излъчването на Димитър Рачков, на който Колева съобщи, че е индивидът, който би желала да види по прашки.

Актрисата изигра по доста любопитен метод и облика на държанка на сътрудника си Румен Угрински, каквато бе и театралната им импровизация по време на " Лудата стая " в " С Рачков всичко е допустимо ". А малко по-късно разпали фантазиите на почитателите си, признавайки пред водещия коя част от тялото си намира за най-секси. " Дупето ", съобщи красивата актриса без въобще да се замисли, обяздвайки огромния бик в " Родео ".

Елен беше изцяло откровена и в още едно самопризнание - имала е интервал в живота си, в който не е правила секс цели 9 месеца! А наскоро тя показа фотоси в социалната мрежа, на които наподобява доста щастлива в компанията на побелял чужденец. " My man ", написа Елен под фрагментите, загатвайки, че това е мъжът до нея в този момент.

" Какво не би яла на първа среща ", продължи с провокациите в предаването Рачков. " Нещо люто ", смигна му звездата от " Забранена обич ". И призна, че има обичана ария от поп фолк жанра - " Хабиби " на Азис.

Елен Колева също по този начин не скри дали й се е случвало да излезе от у дома без долни дрехи. Отговорът е - да. А секунди по-късно към този момент беше паднала от огромния бик.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР