Електрозахранването във всички наводнени села е възстановено, съобщават от община

...
Електрозахранването във всички наводнени села е възстановено, съобщават от община
Коментари Харесай

Богдан остава без вода, изграждат временно водопроводи

Електрозахранването във всички наводнени села е възобновено, оповестяват от община Карлово. До края на седмицата всяко от обитаемоте места ще бъде посетено от електротехници, които да опишат положението на инсталацията за улично осветяване, с цел да може и то да бъде възобновено.
Прочетете още
Водоснабдяването е възобновено отчасти, все още с. Богдан е напълно без вода. Работи се по създаване на краткотрайни водопроводни връзки, защото остарялата мрежа е съвсем напълно разрушена.

Продължава и разчистването на речните корита. В с. Слатина речното корито към този момент е 1,5 метра под равнището на улицата. В с. Богдан равнището е свалено на 2 метра под равнището на улицата, само че изкопните работи не престават, защото има още наноси. Укрепват се построените 4-метрови насипи, които ограждат реките.

Водата в цялата община Карлово продължава да е негодна за пиянство и готвене. Препоръчва се използването ѝ единствено за битови потребности. При отпадане на възбраната от РЗИ, Кризисният щаб ще уведоми навреме популацията.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР