Електроснабдителната компания ще връчи 100 награди в периода май-декември 2018

...
Електроснабдителната компания ще връчи 100 награди в периода май-декември 2018
Коментари Харесай

Стартира кампанията „Спечели с ЕНЕРГО-ПРО“

Електроснабдителната компания ще връчи 100 награди в интервала май-декември 2018 година

На 15 май започва акцията „ Спечели с ЕНЕРГО-ПРО ". В нея могат да вземат присъединяване всички битови клиенти на електроснабдителното сдружение ЕНЕРГО-ПРО Продажби. В рамките на идващите месеци на 2018 година компанията ще връчи 100 награди на стойност 50 лв. за покупка на енергийно ефикасен електроуред от верига магазини Техномаркет.

Всеки клиент, посетил някой от Центровете за обслужване (ЦОК) на ЕНЕРГО-ПРО в интервала на акцията, може да вземе присъединяване в томболата за награди. За задачата е належащо да попълни данните си в талоните, ситуирани в потребителските центрове и да пусне запълнен ваучър в специфичната урна. Специалистите на ЕНЕРГО-ПРО в Центровете за обслужване ще окажат подпомагане на всеки клиент за присъединяване в томболата за награди. Необходимо изискване е участникът да е титуляр по партида и да уточни своя потребителски номер, както и настоящи данни за контакт.

С визитата си в ЦОК на ЕНЕРГО-ПРО клиентите могат съчетаят присъединяване в акцията с прилагане на всяка услуга, предлагана от сдружението. На разположение за касови заплащания, в това число на сметки за електрическа енергия, към този момент са всички гишета за обслужване. В по-големите центрове са обособени и профилирани гишета за експресни услуги.

В началото на всеки месец, в наличието на нотариус, ще бъдат изтеглени печелившите участници от предходния месец във всеки ЦОК. Имената на спечелилите ще бъдат оповестени на интернет страниците на ЕНЕРГО-ПРО Варна - www.energo-pro.bg и ЕНЕРГО-ПРО Продажби - www.energo-pro-sales.bg, както и във всички Центрове за обслужване на клиенти. Компанията ще уведоми печелившите участници в период до 5 дни след установяване им по имейл или телефон според данните, попълнени в талона за присъединяване,.

С цялостните условия на акцията „ Спечели с ЕНЕРГО-ПРО " клиентите могат да се срещнат на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Specheli-s-ENERGO-PRO.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР