Електроразпределителната мрежа в Североизточна България функционира нормално в условията на

...
Електроразпределителната мрежа в Североизточна България функционира нормално в условията на
Коментари Харесай

Екипите на Енергото в готовност да реагират при влошаване на времето

Електроразпределителната мрежа в Североизточна България действа обикновено в изискванията на дъжд и сдържан вятър. Към сегашния миг няма обитаеми места без електрозахранване на територията на областите Варна, Шумен, Търговище, Велико Търново, Габрово, Русе, Разград, Добрич и Силистра.
При утежняване на метеорологичната конюнктура и пораждане на повреди по мрежата екипите на ЕНЕРГО-ПРО Мрежи са в цялостна подготвеност да реагират навреме. Компанията разполага с 382 екипа, изцяло оборудвани с материали, принадлежности, персонални защитни средства и облекло за работа в зимни условия. В подготвеност е и автомобилният парк на сдружението, който включва над 900 автомобила с висока и естествена проходимост, багери, автокранове, автовишки и други.

Както всяка година, компанията има готови проекти за пренасочване на спомагателни запаси от хора и техника от един регион към различен при пораждане на изключителна обстановка. ЕНЕРГО-ПРО Мрежи поддържа непрекъснат контакт с общинските администрации в Североизточна България за продан на информация за ситуацията и положението на пътищата, както и за взаимоотношение, при нужда, сред екипите на компанията и общинските служби.

Денонощно разполагаем на клиентите е националната телефонна линия на компанията 0700 1 61 61, на която могат да насочат питане или да подадат сигнал за спиране на електроснабдяването.


Още по тематиката: общо вести по тематиката: 23 20.11.2017 » Близо 300 машини почистват пътищата в регионите със снеговалеж 20.11.2017 » Климатолог: Студ и нови снеговалежи не се чакат най-малко до 8 декември 18.11.2017 » Обещаха сняг при започване на идната седмица 17.11.2017 » Важно за всички водачи, вижте " зимните " санкции на КАТ! 16.11.2017 » Снегът идва до дни! 14.11.2017 » Синоптиците реалокираха прогнозата за първия сняг предходна страница [ 1/4 ] идната страница

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар! ИЗПРАТИ НОВИНА  Новини от през днешния ден [14] Новини от през вчерашния ден [20] « Ноември 2017 година » пон вто сря чтв пет съб нед123456789101112131415161718192021222324252627282930 Актуални тематики ФК Локомотив (Русе) сезон 2016/2017

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР