Електронният регистър може да заработи този четвъртък (18.03.21 г.) и

...
Електронният регистър може да заработи този четвъртък (18.03.21 г.) и
Коментари Харесай

Здравният министър: До дни може да възобновим ваксинацията

Електронният указател може да проработи този четвъртък (18.03.21 г.) и да се възвърне имунизационния развой с препарата на " Астра Зенека ". Това сподели здравният министър Костадин Ангелов при посещаване в МБАЛ " Иван Скендеров " в, написа. Болницата е измежду тези, където съвсем всички кревати, предопределени за заболели от ковид, са заети. Ангелов обвърза стартирането на електронния указател с резултатите от инспекцията на случая с умряла жена няколко часа след имунизация, който докара до заповедта на премиера Бойко Борисов да се спре имунизацията с " Астра Зенека ".
" Партидата на " Астра Зенека ", която беше спряна от другите европейски страни, да не тормози хората, имунизирани с нея. Това, което се случи в България, беше съдбовен излаз при жена на 57 години, която беше имунизирана с ваксина на " Астра Зенека " от друга партида. Съвсем обикновено е това, което направихме, да спрем имунизацията с всички партиди до момента в който не се обясни обстановката ", сподели Ангелов.
 Борисов: Няма да допуснем политически спекулации да пречат на имунизационната акция у нас (СНИМКИ) Борисов: Няма да допуснем политически спекулации да пречат на имунизационната акция у нас (СНИМКИ)
„ България съблюдава европейските правила и няма да допуснем политически спекулации или геостратегически ползи да пречат на ваксин...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР