Електронната търговия се доказа като по-стабилна и независима от офлайн

...
Електронната търговия се доказа като по-стабилна и независима от офлайн
Коментари Харесай

Продавайте с Expozy

Електронната търговия се потвърди като по-стабилна и самостоятелна от офлайн търговията, споделя  инж. Евгени Нончев, ръководещ притежател на „ Софтуер “ ЕАД и СтудиоУеб.БГ. Той е сериен бизнесмен. Завършил e Техническия университет в Тампере – Финландия, и все още е докторант по компютърни системи и технологии. През 2007 година започва StudioWeb, част от „ Софтуер “ ЕАД. Клиенти на компанията през днешния ден са огромни, междинни и дребни предприятия, както и еднолични търговци, които имат потребност от създаване на техния бранд в цифровото пространство. Екипът от 15 високоефективни програмисти и специалисти работи по създаването на уеб и мобилни приложения, цифрова реклама, бизнес програмен продукт и техническа поддръжка.

Какво е неповторимото в създадената от вас платформа Expozy* и по какъв начин с нея спечелихте доверието на стратегически сътрудник като А1?

С нея търговците на дребно могат да разработят богати, витални бранд преживявания, които ангажират потребителите и ги преобразуват в клиенти. Expozy построява съвършеното решение за електронна търговия, като взема решение комплициран софтуерен проблем с просто решение. Expozy е решение за микроуслуги, ръководено от API, което дава на бизнеса изключителна еластичност с най-бързите и мощни API за електронна търговия на пазара. За нас е горделивост да работим в партньорство с А1. Спечелихте доверието на телекома, като демонстрирахме нашите софтуерни и софтуерни умения посредством нашето богато портфолио от създадени планове. Освен тях ни подкрепиха и екипните качества като единодушие, неизменност, всеотдаденост, целеустременост и професионализъм.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР