Електрификацията в модификационното портфолио на Audi продължава и след наскоро анонсираният флагман

...
Електрификацията в модификационното
портфолио на Audi продължава и след
наскоро анонсираният флагман
Коментари Харесай

Електрификацията в Audi продължава с A6 55 TFSI e quattro

Електрификацията в модификационното портфолио на Audi продължава и след наскоро обявеният флагман , през днешния ден от марката разкриха детайлности и за A6 55 TFSI e quattro.

Audi A6 55 TFSI e quattro, поръчки за закупуването на което към този момент се одобряват в Германия на базова цена от 68 850 евро, комбинира в себе си двулитров TFSI мотор с вътрешно горене, електромотор с мощ от 143 конски сили и система за задвижване на четирите колела quattro, а общата максимална мощност на зареждаемата (plug-in) хибридна задвижваща система е 367 конски сили. Максималният въртящ миг доближава 500 Нм при 1250/мин

Новият хибрид на Audi е оборудван също така с литиево-йонна батерия с потенциал от 14.1 kWh, които съгласно анонса на марката са достатъчни за изминаването на до 53 километра в чист електрически режим, като оптималната скорост на придвижване в случая може да доближи до 135 км/ч.

Audi A6 55 TFSI e quattro дава обещание и забележителна динамика на пътя, с опция за осъществяване на класическото ускоряване от 0 до 100 км/ч за 5.6 секунди и оптималната скорост на движение от 250 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР